kedd, február 5

Csalánba nem...vagy mégis


Elnézést, hogy tegnap nem jelentkeztem bejegyzéssel, de valami történt velem. Nem tudom azt írni, hogy megbetegedtem, mert szerintem nem az volt. Tulajdonképpen egy őrületes fejfájással kezdődött, amire másfél gyógyszer bevétele tűnt elégnek. Ezután jött a levertség és hányinger. Végső elkeseredésemben 9-kor lefeküdtem aludni (persze csak tobzódtam), és fogadtam férjem berohanásait, hogy "jól vagy?" "mit hozzak?" Végül kértem egy nagy pohár vizet egy fél citrommal, ami egész helyretett. Még reggel is rosszul voltam, de egyre jobban vagyok. Most persze megy a találgatás, hogy front, kimerültség, vagy kínai kaja okozta a bajomat? Vagy a három együtt? :)
De ma már vagyok, és hozok nektek egy kis állatmintás szettet! Én a képen látom már a gyötrelmet a fejemen, ha ti nem, azt megköszönöm! :)))
 XOXO



 

A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:
Pimkie: http://www.pimkie.fr/

9 megjegyzés:

  1. Jó ez a szett! Tetszenek a színes nadrágjaid! Tudom, a kék meg a fekete is szín, de nekem csak ez a kettő szerepel a ruhatáramban. Lehet, érdemes lenne váltani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp! :) A színek kellenek az életünkbe! :)))

      Törlés
  2. tetszik a nacid színe! :) remélem egyre jobban és jobban, szerintem bizti a hülye front, egyik nap 10 fok körül, aztán szél és esővihar, majd megint egy szimpla hűvösség. ;)

    VálaszTörlés
  3. Anna, ez nagyon tetszik! Van egy állatmintás szoknyám, és már kérdezni is akartalak, hogy mivel vehetném fel! Egy okker felső jó ötlet! Szeretem is, jól is áll (csak épp még be kell szerezni). Ezen kívül még törtfehérre, natur színre gondoltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ehhez a típusú (tigrises?) állatmintához szerintem még a sötétbarna is illik. Én fehéret és natúrt csak tavasszal vagy nyáron vennék hozzá. Bár ez a felső anyagától is függ! Érdekes, de én láttam már pinkkel és zölddel is, és úgy is működött! :D

      Törlés
  4. Pont ugyan ilyen rosszul voltam én is tegnap, lehet volt vmi a levegőbe. Nekem annyira fáj a fejem, hogy hányingerem volt zavart a fény is... A szetted szó szerint állati :)

    VálaszTörlés