kedd, február 12

Erre vágytam!


Múlt héten, mikor a táskámat vettem, szétnéztem a plázák kínálatában. Gondoltam megnézem mi lesz a tavaszi színvilága, mit turizzak majd hétvégén. Mert hát ugye okosan kell shoppingolni, nem?
Észrevettem, hogy nagyon divatosak lesznek a vékonyabb fonalból kötött pink árnyalatú felsők. Megnéztem az árukat, és dobtam egy hátast, mert kb. 6-7 ezerről indultak, és a határ a csillagos ég volt. Gondoltam is, hogy köttetek anyuval tavaszra egy ilyen felsőt. :) (Természetesen ezt az ötletet még nem vetettem el!)
Mikor odaértünk szombaton a turiba az első ruhadarab eza felső volt, amit megtaláltam. El sem hittem, hogy ilyen szerencsém legyen, hogy egy olyan ruhadarabot találjak, amire vágytam. A színei, az anyaga, a fazonja, mind tökéletes!
Ti jártatok így, hogy megálmodtatok valamit és szembejött veletek egy üzletben?

XOXO

 


A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:

Ázsia center: http://www.asiacenter.hu/

Háda: www.hadakft.hu

Deichmann: www.deichmann.hu

5 megjegyzés:

  1. sajnos nem vagyok ilyen jó megálmodó/teremtő, de igyekszem...
    (bár most úgy mentem be csüt-ön a nagylajososba, h szoknyát szeretnék és kettővel jöttem el, szóval azért többé-kevésbé valami úgyis összejön:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csini ez a szett is, imádom a szürke/rózsaszín kombót . Igen, én is voltam már ilyen szerencsés :) ez volt az álom pulcsi, http://media-cache-ec3.pinterest.com/550x/1c/d1/75/1cd175253352ebeee00615d5f273f5a2.jpg
    Egy héttel az után hogy rátaláltam a neten, élőben is rátaláltam egy turiban csak pamutos anyagból, masni helyett francia kapoccsal és több fodorral. Imádom nagy i-vel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú ez jól néz ki. És ha akarsz rá masnit, veszel 2x30 cm szalagot, és rávarrod. Az nem olyan nagy művészet, nem? :))))

      Törlés
    2. Köszi nagyon aranyos vagy hogy segíteni akarsz:) de akkor már nagyon túlzsúfolt lenne a felső mert több a fodor rajta mint a "mintadarabon"

      Törlés