csütörtök, február 14

Physiogel hipoallergén hidratáló krémek

--> Nem tudom írtam-e magamról, hogy meglehetősen érzékeny bőröm van. Vidéki kislány ide, vidéki kislány oda, száraz, vízhiányos és érzékeny a bőröm. Mindezt egy – sajnos –nem kinőtt ekcémásodásra való hajlammal is meg tudom tetőzni. Sok drogériában, gyógyszertárban és bioboltban kapható terméket kipróbáltam, és a magyar készítők termékeit is szívesen tesztelgetem. Vannak dolgok, amik nagyon bejöttek, vannak maik nem annyira.
Nem olyan rég jelentkeztem egy termék tesztelésére, amit kifejezetten olyan bőrűeknek ajánlottak, amilyen én vagyok. Ez a termék nem más, mint a Physiogel hipoallergén hidratáló krém. Mit kell tudni róluk?


-->
A Physiogel hipoallergén kozmetikumok enyhe bőrgyógyászati tünetek kezelését és visszafordítását teszik lehetővé azáltal, hogy segítenek helyreállítani a bőr egyensúlyi állapotát.
A Physiogel hipoallergén krémek két termékcsaládja a száraz és érzékeny bőr, valamint a száraz, érzékeny és kipirosodott bőr mindennapi ápolásában nyújt segítséget.
Speciális DMS® bőrazonos szerkezetnek köszönhetően nem tartalmaznak emulgeálószert, és segítenek megakadályozni a „kimosódási-effektust”.
A Physiogel A.I. hipoallergén krém természetes körülmények között is előforduló PEA molekulát tartalmaz, ami klinikailag igazoltan csökkenti az irritációt, ezáltal pedig gyulladáscsökkentő hatású.
A Physiogel hipoallergén krémek nem tartalmaznak emulgeálószereket, tartósítószert, színezéket, valamint szilikon-, ásványi olaj (paran)-, és parfümmentesek.
Kizárólag gyógyszertárban kaphatóak.
  -->
Ápoljuk hatékonyan a bőrünket.
A Physiogel hipoallergén kozmetikumokat a több mint 100 éves múltra visszatekintő Stiefel bőrgyógyászattal foglalkozó cég fejlesztette ki, hogy segítsenek megelőzni egy mindannyiunkat érintő problémát: a „kimosódási-effektust”.


  -->
A hétköznapi kozmetikumok, szappanok és mosogatószerek összetevői miatt a bőr természetes alkotóelemei, a lipidek kimosódhatnak a bőrből, mely ezáltal károsodik, kiszárad, irritálttá válik. Ezt a problémát nevezzük „kimosódási-effektusnak”.
Speciális DMS® bőrazonos szerkezetnek köszönhetően a Physiogel hipoallergén termékek nem tartalmaznak emulgeálószert, és segítenek megakadályozni a „kimosódási-effektust”.


-->
A Physiogel hipoallergén krémeknek két termékcsaládja van, melyek a bőrproblémák fokozatainak megfelelően segítenek az ápolásban. A Physiogel A.I. hipoallergén krém természetes körülmények között is előforduló PEA gyulladáscsökkentő molekulát tartalmaz.



  -->
Mindezeket ilyen hosszan azért írtam le, mert szeretném, ha részt vennétek a termék tesztelésében. Nem leszek hálátlan, mert a krém tesztelői közt kisorsolok egy 75 ml-esPhysiogel hipoallergén hidratáló krémet!
Játékra, kitöltésre, kenegetésre fel! :)


2 megjegyzés:

  1. én is pályáztam rá, de nem voltak a válaszaimmal elégedettek, mert nem kerültem be a programba. :/ lehet, h nem problémás bőrűeket nem is választottak be?
    mindenesetre a te sikerednek örülök! ;)

    VálaszTörlés
  2. A krém nyertese: Vas Annamária! Gratulálok!

    VálaszTörlés