péntek, május 17

Befestettem!


Nem is tudom, hol kezdjem a hajfestésem történetét, mert több mindent is el szeretnék mesélni róla. Először is tudnotok kell, hogy még nagyon régen pirosvörös volt a hajam, és akkor magamnak festettem. Aztán egy hajvágással egybekötve szőkére váltotam, s akkor is ment az otthoni hajfestés. Aztán egyszer nagyon szőkének találtam magam, és kitaláltam, milyen klasz lenne, ha vörösesszőke lennék, vettem is egy hajfestéket, befestettem a hajam…és ZÖLD lett! (Szerintem. Mások szerint nem...) Totál pánikba estem, másnap visítva elmentem a fodrászomhoz, aki kitalálta, hogy legyen melíros szőke, egy-két vörös tinccsel. Na ebben az állapotban ismertetek meg engem. :)
Tavaly decembertől rövidebb és vörösebb színben pompázok. Minap úgy gondoltam, hogy veszek egy hajfestéket, és több ezer forint helyett 2500 Ft-ból próbálom megúszni a hajfestést. Sajnos a hajfestés már időszerű volt, mert a régi szőke részek piszok hamar ledobják a festéket. Elsőre leemeltem egy hajfestéket a polcról, majd 10 percig nézegettem még a többi festéket, de végül maradtam az eredetileg kiszúrt álrozatnál.
Mindez kedden volt, és az eredeti tervem az volt, hogy aznap be is festem a hajam, mert a férjem egy konferencia miatt nem volt otthon. De képzeljétek nem mertem befesteni. Ültem a kanapén és néztük egymást a festékkel. És valahogy nem bírtam rászánni magam az akcióra.
Szerdán aztán  összeszedtem a bátorságom, és azt mondtam: vagy nagyon jó lesz, vagy mégis a fodrásznál kötök ki! Szóval futottam egy nagyot (6 km), majd befestettem a hajam! :)
És képzeljétek jó let! Sőt! Nagyon jó! Pont olyan, amilyet afodrászom festett! Szóval most nagy a szerelem köztem a és a hajam közt. :))))

7 megjegyzés:

  1. Tényleg jó lett, és ez a nyaklánc!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Téényleg nagyon jó lett! Szépséges vagy!!!
    Első aggodalmadat megértem, a haj festés mindig kockázatos és a dobozzon lévő lány kissé ijesztő... a hajszín jó és jobb lenne ha ezentúl te lennél a dobozon!!:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a dobozon lévő rettenettől nekem is erősen el kellett vonatkoztatnom. Próbáltam csak a hajszínére koncentrálni! :)

      Törlés
  3. Szerintem is sokkal jobb, mint a dobozon. De a nyaklánc is nyerő :)

    VálaszTörlés
  4. Lányok! Nyakláncról majd írok ma...de már van jelentkező, akit az érdekel, hogy van összerakva! Ez jóóó hííír!!!! :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett a hajad! Én 15 éve festem a hajam, fodrászkellékesnél beszerzett festékkel, az garantáltan színtartóbb és még olcsóbb is. Szívesen ajánlok hipiszupi fodrászkellékes srácokat (boltot), ahol te is lőhetsz magadnak! ;)

    VálaszTörlés
  6. Bátor vagy! És gyönyörű lett az eredmény:) Én még sosem mertem arra vállalkozni, hogy befessem/festessem a hajam...

    VálaszTörlés