péntek, május 17

Csini és szexi


Tegnapi szettem nagyon last minute találódott ki. Ugyanis reggel igen nehezen ment az ébredés, így kb. 1 percem volt kitalálni mit is akarok felvenni. Amiben biztos voltam, az a pink nadrág volt, mert éreztem hogy az idő a nyári ruhának még nem kedvez. Eszembe jutott, hogy olyan felsőt veszek fel, ami meleg esetén kényelmes lesz hazafelé. Ez az unokhúgitól örökölt felső nagyon jó választás volt. Zakóval csini és decens voltam. Zakó nélkül fiatalos és szexi! :)



Közben a hajam is csodáljátok! :) Mert most rém büszke vagyok rá! Ja és a nyakláncom!!! Régóta szerettem volna egy ilyet, de vagy nagyon drágán találtam csak, vagy egyáltalán nem. Mikor a kilós turiban megláttam nem akartam hinni  a szememnek! Pont ilyenről álmodtam! :)))))


XOXO

 

5 megjegyzés:

  1. elölről nagyon tetszel és tényleg jó ez a nyaklánc is! :) állatos a szett, de még nekem is tetszik. és szuper választás a cipő is hozzá. :)

    nekem is van (mármint volt, mert átpasszoltam 2 barátnőmnek) 2 ilyen felsőm is, de engem zavar, h melltartó nélkül nem venném fel, a normál melltartó meg ne figyeljen ki. oké, van elől mágneses womenes melltartóm is, csak az meg nem a legjobb ciciformát adja, így ritkán vetem be.

    bár egy ilyen felsőben most vígan villantgathatnám az alig néhány hetes tetoválásom, ami amúgy mindenki elől rejtve marad. :)

    VálaszTörlés
  2. Merész a háta! :D Csini vagy! :))

    VálaszTörlés
  3. Az első kép telitalálat!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csinos vagy, és nagyon látszik hogy fogytál!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű a nyaklánc valóban,és nagyon szembetűnő az alakformálódás :)

    VálaszTörlés