hétfő, május 27

Flashmob

Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem vannak olyan videóim, amiktől hihetetlen energiák szabadulnak fel bennem. Mikor a munkahelyen nem megy a munka, akkor az egyik ilyen videó a Black Eyed Peas - I Gotta Feeling számára előadott flashmob. Olyan a flasmob és a tánc, mint a futás. Sok ember egyszerre csinál valamit, így hatalmas erők szabadulnak fel:


Talán valahonnan innen jött az ötlet, de inkább a véletlenek összjátékából, hogy a vasárnapi futónapra (Dabasi városi), csináljunk egy flashmobot. Ugye emlékeztek, hogy tavaly is írtam erről az eseményről (itt), és remélem már sejthető volt, hogy idén tesómmal a 10,5 km-t tűztük ki célul. De a zenés bemelegítőt idén is meg akartam tartani, főleg, hogy kérdezték, hogy ugye.... Hát persze. A zene már hetekkel ki lett választva, a koreográfia lassan de biztosan összeállt a fejemben, és akkor jöt volna a tesóm, aki összeszedi Leát és csapatát (Réka, Dóri és Gréti), ám a mai 13 évesek rém elfoglaltak. Az egyik délelőtt, a másik délután a harmadik egyáltalán nem ért rá. Ekkor megbeszéltük, hogy megtanítom Leának a koreográfiát (ez kb. 2 perc...ja kérem vannak még profik!), de biztos, ami biztos alapon felvesszük a telefonommal, hogy a csajok videót is lássanak. És ekkor jött az ötlet! Írtam is Anikónak (szervező), hogy mit szólna egy flashmobhoz? És ekkor már azon vettem észre magam, hogy a gépemen a vágóprogramon a feliratok ráhelyezését nézegetem! (Igen, ha nincs elég dolgom, akkor keresek! ááááá) Szóval vasárnap reggel elmentem futni (7,5 km, Nagyszüleim házát nagyon rég láttam, arra futottam.), majd szemetelő, később zuhogó esóban felvettük a táncot és délután megvágtam!
Remélem sok dabasi megnézi, megtanulja, de aki nem jön a futónapra az is táncolja el naponta 5x, mert csudi jó kedve lesz tőle!


A felvételt látva ma le kellett egy 90 perces alakreform edzést nyomnom. Lea nagyon nem áll jól nekem, és szürke pamutnacin is gondolkodnom kell! :)))))

Táncolni jó! Futni nagyon jó! És hogy mennyire?
Pont azt érzem, amit a kezemre hennáztam szombaton:


XOXO

 



1 megjegyzés:

  1. annyira bolond és lelkes vagy, drukkolok a jó időért és a sikeres futásért, flashmobért! :D

    VálaszTörlés