szombat, május 25

Megint futottam!

Vagyis futottunk! Tesómmal neveztünk a Coca Cola testébresztő futásra. Először a 6 km-es távra akartunk jelentkezni, de nővérem felfedezte, hogy lehet a 3+6 távra jelentkezni. Na akkor jelentkezzünk arra, mondtam. Ez azt jelentette, hogy lefutottunk 3 km-t, majd tornáztam egyet Béres Alexandrára, majd egy 6 km-es távot is lefutottam. Béres Alexandra hozta a kitöréses formáját....jó volt. Mindez múlt hét szombaton volt. Este 7-kor értem haza, és kb. mozdulatlanul töltöttem a nap hátralévő részét (Eurovizió – szép volt Alex!)

A nap eseményei képekben (és egy két mondatban):


Még mindig nagyon felemelő érzés a tömeggel futni. Még mindig azt érzem, hogy ilyenkor nem csak az én erőm van, hanem valami közös erő, ilyenkor nem csak az én lelkesedésem van, hanem valami közös lelkesedés....


 Igy futok én! :) Rém ronda vagyok, de hát egyenlőre hatalmas harcok dúlnak bennem. És aki nem fut, az ne is krizáljon! :)))


Kaptunk klasz lufikat! de sajnos....


el kellett ereszteni őket! :(


Béres Alexandrára nyomom! :)
Itt elmesélném, hogy mikor bemonták, hogy hamarpsan kezdődik az edzés, akkor mondtam anyumnak (aki elkísért és lelkesen szurkolt!): "Na megyek odébtaszítok pár kaszvány seggű fittneszladyt az első sorból, és végignyomom az edzést!" :))))) Anyum szerintem azóta ezen röhög. Nővérem lánya meg azon, hogy és valóban beálltam az első sorba! (Na jó majdnem!)


 Találkoztunk egy régi ismerőssel is! És kaptunk érmet! Ráadásul pirosat, ami azt jelenti, hogy az első 1500-ban benne voltunk! De a legnagyobb elismerés nem ez volt. Persze megint volt az érzés, hogy megcsináltam, meg hogy lehetett volna jobb is. De tudjátok mi volt a legjobb? Mikor beértem anyukám megölelgetett, megpuszilgatott és azt mondta: "Ügyes voltál!"

XOXO

 


6 megjegyzés:

  1. Gratulálok, én tuti nem bírnám a 3+6 km-t, minden elismerésem!

    VálaszTörlés
  2. Na, akkor most megkapod tőlem, amit én is megkaptam már másoktól:
    NEM vagy rém ronda. Az említett képen szerintem szép vagy, és most lehet a köveket dobálni, de szerintem szebb vagy rajta, mint sok szett mutogatós bejegyzésedben :)
    Punktum.

    VálaszTörlés
  3. KÉPZELD MIT CSINÁLTAM :d nézegettem a bejegyzéseidet, és azt vettem észre,hogy azt számolgatom,hány pár különböző cipőd van, amit megmutattál a blogodban. aztán elfelejtettem a számot, pedig jó sokat össze számoltam :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohhh, jajjjjjj meg ne számold!!! Nem akarom tudni! :)))))
      Igen, nagyon sok cipőm van! :( most szégyellem is magam!!!

      Törlés
  4. bolondság, h nem nézel ki jól, futás közben ki csittifitt? (jó, rubint réka biztos, de ő állva meg bányarém)
    szuperül teljesítettetek megint, gratulálok! :)

    VálaszTörlés