szerda, május 8

Őszies tavasz


Mostanában az idő olyan, mint aki nem tudja, hogy mit akar. Nem? Reggel esik, délután megrohadunk a melegtől. Párás az idő, és az egész élet fáj néha...legalábbis én ezt érzem. És egy kicsit utálom, hogy napok óta megáznak a rucik az erkélyen! :))) Ráadásul hétvégétől valami hidegfronttal fenyegetnek, amit nem mááááár!
Ok! Dünnyögésem befejezve! Össze kell kapnom magam. Tegnap is erélyesen rászóltam magamra, aminek az lett az eredménye, hogy letornáztam egy 45 perces Cindy-t és futottam 5 km-t! Annyira jó, hogy mostanában elkezdtem szeretni, ha gyötröm a testem. Mert a legutóbbi egymás mellé tett képek alapján látom, hogy van értelme! Tényleg láttátok? (Ha nem, itt van!)
Sok-sok napsütéses további szép napot mindenkinek! Jelentem én ma is futni megyek! Ki tart velem? :) Jut eszembe! Van kedvetek egy blogos Margit szigetes futásra? Lenne olyan aki eljönne? :))))


XOXO

 

5 megjegyzés:

  1. Egyszerűen imádom, ahogy a leggings-es szettek összerakod. Nekem ez valahogy mindig problémát okoz! Van 2 imádott leggings-em (fekete és egy farmer szerű) amit akár nadrágként is fel mernék venni, de valahogy az ideális felsőt neheze találom meg hozzájuk és így olyan érzésem van, mintha elfelejtettem szoknyát húzni! Tunikám sajnos kevés van, viszont én nem vagyok ilyen kitartó sportlady, úgyhogy derék és comb tájon azért nem tennék ki mindent a kirakatba. Van tipped/Ötleted! Én nagyon örülnék egy hogyan hordjunk leggingset bejegyzésnek! :)

    VálaszTörlés
  2. ha lesz gyaloglótáv, megyek! futni utálok. lemaradtam eddig a képről, de most megnéztem és durva a különbség, akármikor törik el a mécses, h keveset mutat a mérleg, ezt nézegesd, ez mindent elárul! :)

    VálaszTörlés
  3. Anna, szerinted hol érdemes leggings-et venni? A tescóban csak viszkózt találtam, de gondolom az nyáron nem túl kényelmes. A calzedoniában van pamut?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó, látom, visszanézni már nem szoktad a kommenteket egy idő után :)

      Törlés
    2. Jajjjjjj! Ne haragudj, de ez pont azelőtt volt, hogy elutaztam egy hétvégére! Csinálok leggingses bejegyzést! OK???

      Törlés