péntek, május 10

Rendet!


Nem tudom más hogy van vele, de én váltogatom a szekrényemben a ruhákat. Méghozzá úgy hogy van egy őszi-téli ruhatáram és a egy tavaszi-nyári. Persze van pár évszaktól független ruhadarabom, de alapvetően félévente elkezdődik nálam a ruhacsere program. Ez tipikusan az a dolog amit nagyon utálok csinálni, mert rettentően elfáradok benne. Szekrény tetejéről leszedem a dobozokat, kiborítom a franciaágyra, majd a szekrényből kiszedegetem a téli cuccokat, azokat bedobozolom, szekrény tetejét letörlöm, a dobozokat visszateszem (na itt már nagyon unom a banánt) az ágyon lévő ruhákat szépen elrendezem, kiselejtezem. Ha nem az ágyra pakolnék, és így a lefekvés nem válna bizonytalanná, azt hiszem abbahagynám a felénél. És igen, minden egyes alakalommal megállapítom, hogy nagyon sok ruhám van, és megfogadom, nem veszek több ruhát! :))) (Ezt tudjátok meddig tart, nem?)
Múlt héten végleg elpakoltam a téli ruhákat és elővettem az imádott nyári rucikat, és megállapítottam, hogy a szekrény tetején lévő két nagy és kicsi doboz már nem elég, illetve nagyon avétosak. Fehér alapon bordó csíkos volt eddig (Ikea design) és összekoszolódtak, és már kicsit szakadoztak is. Így szombaton felkerekedtem és elmentem az Ikeába dobozokért. Persze előtte a neten utánanéztem a választéknak és ez a rózsaszín pöttyös darab rettentően megtetszett. vettem is két garnitúrát, és nagyon megörültem, hogy szupi, ez nagyobb is, mint volt. Aztán persze aggódtam, hogy annyival nagyobb, hogy nem is fog a szekrény tetejére férni, de szerencsémre pont befér! Szerintem nagyon rendezett és csini lett a szekrényünk teteje!
Nálatok előkerült már az összes nyári ruha? :))))


XOXO

 

6 megjegyzés:

  1. Elő bizony! És párhuzamosan lett egy halom ruha a nappaliban, amit megvarrni/rövidíteni/bevenni kell. :D De legalább most rend van, holnap meg jöhet a varrás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sikerült varrni? Én ugyanis hetek óta halogatok! :)

      Törlés
  2. Már kb egy hónapja túl vagyunk rajta, én ilyenkor ezzel sztrájkolok a hideg ellen :) Mi a ruhák nagy részét ágy alatti tárolóban tartjuk és a gardróbszekrény felső akasztós részében.
    Szépek lettek a dobozok! :)

    VálaszTörlés
  3. én még mindig nem pakoltam át (bár télen is rettentő későn szántam rá magam és végül is most megint hűvös lett:))

    VálaszTörlés