kedd, május 21

Sooooo pretty


Igen, ilyen fellengzős címet választottam. Ami nem engem, hanem a ruhát illeti. Ugyanis pár hete Pécsen a kedvenc turimban találtam rá a ruhára, ami pár centivel (pontosan 7!) hosszabb volt, és ettől olyan furin nézett ki, de én már láttam a csini rucit akkor is benne. Vasárnap egész nap próbáltam kiheverni a futást (majd írok róla) és varrtam. De nem szabtam varrtam alkottam, hanem: beszűkítettem, rövidítettem, megvarrtam, felvarrtam, rávarrtam.... És megfogadtam, hogy soha többé nem gíűjtöm ennyi ideig a javítanivalókat. Ugyanis tényleg egész nap javítgattam. Ráadásul volt, amit elrontottam...na akkor jött a bontás. Aki tud varrni, az tudja milyen az! :)))
Visszatérve a ruhára: a levágott csíkból lett ám nekem egy remek kis fejpántom! :)))
Amúgy a ruhát kicsit szűkítenem is kell majd, de most még a kényelmesen laza formájában élveztem. Illetve anyukámmal brainstorming-oltunk felette, hogyan is lehetne szűkíteni. De találtunk megoldást!
Nektek is tetszik az új ruhám? Nekem most ő a kedvenc! :)


XOXO

 

9 megjegyzés:

  1. :)))) Igazi tavaszi, nőcis, nagyon jó!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos, nekem főleg a kabátkával tetszik! Esküvőre is simán mehetnél így, a hajpánttal pedig teljes a kép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is pont ez jutott eszembe! Valaki gyorsan hívjon esküvôôôre!!!! :))))

      Törlés
  3. csini vagy Anna és még a fejpánt is jól mutat! a piri blézerről nem is beszélve, tökéletes kiegészítő, nekem jobban is tetszik vele együtt. :)

    VálaszTörlés
  4. Meseszép! :) Nagyon jól áll.

    VálaszTörlés