szerda, május 22

Zöld és vörös


Mióta újra vörös lettem hajkurászom az ilyen zöld (fűzöld)felsőket. Mert a vöröshöz szerintem remekül áll. Sajnos egyenlőre ez az egy darab ilyen zöld felsőm van,de szép sorban fogok én még ilyeneket turizni. Amúgy a szoknya új szerzemény. Pécsi kedvenc turimban akadtam rá, és ezt is rövidíteni kellett, mert 4-5 centivel hosszabb volt, és úgy már olyan trampli volt. Amúgy a térdeimmel nagyon nem vagyok elégedett (túl sokszor estem rájuk gyerekkoromban, és ez látszik!), de ha az ilyen szoknyák takarják, azt nem szeretem. Amúgy a szoknyának nagyon jó anyaga van. Kicsit ballonos hatású, amitől nekem nem annyira nyári, inkább tavaszi szoknya, és van egy kis elegáns beütése is! :)
Ha valaki szereti az ilyen típusú szoknyákat, annak a turit nagyin ajánlom, mert nagyon sok szokott ilyenekből lenni! Nektek van ilyen szoknyátok?



XOXO

 

5 megjegyzés:

  1. Anna szuper ez a zöld! És képen inkább smaragdos, mint fűzöd! :)

    VálaszTörlés
  2. annyira csini, cicis nőci vagy ebben a szerelésben Anna, nem tudok mást mondani! :)

    légyszíves felejtsd el a (béna), lengébb felsőket és ilyen csini tapadósabb modelleket is hordj, annyira jól áll!

    nekem a nyári szoknyáim 80%-a turis, pont ilyen jellegű (csak valamelyik picit puhibb anyagból van, másik színesebb, harmadik egyszínű, negyedik virágos és a többi), imádnivalóak és baromi ritkán jönnek szembe az utcán (nem úgy, mint az egyik 3 éve vett h&m-es ruhácskám:/)! :)
    mivel én 15. éve vörös vagyok (pláne zöld szemekkel), így e szín az én szívemcsücske, ez az árnyalat különösen. neked is szuperül áll! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a feszülős, testhez állóbb jobb kifejezés lett volna, de nagyon lelkes voltam. :)

      Törlés
  3. Nagyon szuper szerelés, imádom, pedig annyira nem vagyok oda a zöld színért. De ez valami mesés! Nem, nincsen ilyen szoknyám sajnos, kellene mennem turiba de itt Bécsben nem tudok egyet sem és ami van az szerintem jó drága. Itt minden drága... :(

    VálaszTörlés
  4. Nekem is turiból van ilyen szoknyám, barbie-kék. Nem vagyok barbie-s alkat, de annyira passzolt a fazonja a szoknyának, hogy nem tudtam otthagyni.
    Nagyon jó ez a zöld felső! Én még akkor csaptam le hasonló színűre, mikor szőke voltam. Aztán hamar váltottam vörösre :)

    VálaszTörlés