csütörtök, július 4

Black and Gold


Mivel szabin vagyok, most csak akkor öltözöm csinibe, ha kimozdulok otthonról. Tegnap elszaladtunk a férjemmel az Árkádba pár dolgot elintézni. Ami fontos volt, az Biusnak kaja és számlatömböt venni. Na persze ezen túl vettem még egy csomó mindent. Míg én intézkedtem addig férjem a könyvesboltban nézelődött.
No de beszéljünk a szerelésemről. Sajnos ez a ruha már nagyon lötyög rajtam, pedig nagyon szeretem. Azt hiszem nincs más megoldás, mint eltenni, és majd ha rendeltetésszerűen tudom használni előveszem. Ugyanis ez eredetileg egy kismamaruha. De úúúúgy szeretem. Kényelmes, puha és még egy trikós melltartószerűség is van belevarrva. De ugye, hogy nagyon lóg???
Ja és a táskám??? Voltunk kedden barátnőmmel Ázsia Centerben és ott vettem. Nagyon jó áron volt: 3500 Ft. Le is csaptam rá, mert az Ázsiában már 4500-9000 Ft körül vannak a táskák. No annyit nem adok értük, nemde? Akkor inkább E-bay. De a 3500 Ft szerintem jó ár egy ilyen tatyóért. Most ez az új kedvencem. :))))
Na de mi legyen a ruhával??? :(((

XOXO
 

11 megjegyzés:

  1. Egyetértek, nem az igazi ez a ruha. Pont eltakarja azokat az eredményeket, amire büszkélkedhetsz! :-)

    VálaszTörlés
  2. Már bocsi, de ez a ruha most nem egy főnyeremény. 45 évesnek nézel ki benne :/ Főleg papuccsal kombinálva. A táskád tetszik, de ezzel a ruhával mellélőttél szerintem :(

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik ez a ruha, de ízlések és pofonok.
    Ez a blog szerintem nagyon tetszene neked, hátha inspirálódsz is a ruhádat illetően: http://www.newdressaday.com/
    :D
    (A nő turkálókban vesz 1 dollárért ruhákat, amiket átalakít utána, zseniális!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerem!!! Tuti a csaj! Irigylem, hogy mindig van ideje varrogatni! :)

      Törlés
    2. Én a fantáziáját irigylem, nekem ha időm lenne, sem tudnék ilyet :)

      Törlés
  4. A ruha, ha rövidebb lenne sokkal jobb lenne.... Fekete kismama ruha nekem valahogy nem jön be, valahogy nem passzol össze a fekete szín és a kismamaság. De hát így van, ízlések és pofonok.....

    VálaszTörlés
  5. Nem gondoltam, hogy ilyen megosztó lesz ez a ruha!!!!

    VálaszTörlés
  6. Tedd el.... a kilencedik hónapban elmegy, akkor már az ember lánya úgyis csak ilyen ruhát tud magára húzni,legalábbis én így voltam ezzel, csak az enyém sötétkék volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hehe:) Én egy amolyan igazi "cigányasszonyos" szoknyát hordtam az utolsó hetekben:) A szoknya fekete volt, és mindig valami színes xxl-es pólót húztam fölé... (A cigány nem sértőként szerepel, csak jelzőként. Azt hiszem, így mindenki be tudja azonosítani, miről beszélek...)

      Törlés
  7. derékban vágd el és kreélj belőle vmi pánt nélküli rucit....és még mini is lesz ;)

    VálaszTörlés
  8. Megkérdezhetem milyen márkájú a ruha? Tudom , hogy turis de bizti van benne valami márkajelzés :)

    VálaszTörlés