kedd, július 9

Buggyos naci


Írtam nemrég, hogy férjemmel elmentünk shoppingolni. No kérem többek közt ezt a nacit vettem magamnak. Ha jól emlékszem 2490 Ft volt, ami szerintem viszonylag baráti ár egy ilyen nadrágért. Persze, hogy a színe fogott meg először!!! :) Egyből vonzotta s szemem. Mikor megláttam, hogy mi is ez, kicsit megijedtem. Féltem, hogy ez nem fog nekem jól álni, meg kövéríteni fog...stb. Aztán hallottam saját magam, amit itt a blogon is állandóan sulykolok nektek, hogy addig ne utasítsatok vissza egy ruhát se magatoktól, míg fel nem próbáltátok! Remélem nem tesztek ilyet! :) No kérem, jó hogy felpróbáltam, mert egyszerűen jól áll, kényelmes és ami a legjobb: elég volt az M-es. Azt hiszem lassan fel kellene fognom, hogy már nem mindenből L-es méretet kell hordanom! :D
Felhívnám a figyelmet még a neonsárga karika fülbevalóimra! :) Aki a 70-es években született talán emlékszik, hogy mekkora divat volt ez a 80-as években. Emlékszem egyszer Balatonon a bazársoron épp Neoton familia koncertre igyekezve nagyon csorgattam a nyálam egy ilyenre. Akkor anyum (azt hiszem helyesen) kicsinek talált egy ilyen fülbevalóhoz. De anyu, most már nagylány vagyok, és vettem magamnak 500 Ft-ért a kínaiban! :))))


XOXO
 

5 megjegyzés:

  1. Szuper. Nagyon szép a színe és nagyon jól áll!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tettszik :) olyan igazi Annás.
    és igaz a mondás, ha valami megtetszik, fel kell próbálni, és csak utána véleményezni, hogy hogy is áll, mert ha nem teszed meg s otthagyod, vagy megveszed és nem jó... nagyszívfájdalom szokott lenni, legalábbis nálam :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ez a nadrág!!! A fülbevalóra én is emlékszem :)

    VálaszTörlés
  4. jó a nadrág! Egyáltalán nem kövérít!
    Jázmin az Aladinnból - rá emlékeztetsz így! :)

    VálaszTörlés