szerda, július 31

Csíkos csini


Végre! Azaz végre leszűkítettem a rucit, amit már jó pár hete turiztam. Nyár elején hasonlót néztem ki magamnak a H&M-ben, de végül lebeszéltem magam róla. Aztán a kilós turiban a kezembe akadva már nem kellett lebeszélni, mert hát kilós turi áron akkor is megéri, ha kétszer veszem csak fel, nem? Aztán persze jött a meleg, és olyan nehezen veszi rá magát az ember lánya, hogy a varrógéphez üljön (Tapad-ragad ááá). De én rávettem magam hétfő este, mert ezt már nagyon fel akartam venni.
Ez volt tegnap az orvosos szettem, merthogy dokinál kezdtem. Sajnos nem lett szerencseszett, mert annyira nem kaptam jó híreket. De azért délutánra már tudtam mosolyogni! :) Mindenesetre két orvos is alátámasztotta, hogy inzulinproblémák miatt nem megy könnyen a további fogyás és 6 kilót kellene még fogynom! Jövő héten endokrinológus...addig is és innentől meg futok az életemért! :))))



XOXO

2 megjegyzés:

  1. Nagyon csini ez a szett! :-)
    Olyan sok embertől mostanában az IR-t (és a PCO-t), hihetetlen...
    Kitartás, tudomásom szerint IR diétával és rendszeres mozgással igazán jó eredményeket lehet elérni!

    VálaszTörlés
  2. a szett csini, jó, h varrógéphez ültél! több ismerős csaj is szenved mostanában inzulinproblémáktól, utálatosak ezek a 21. századi betegségek. legalábbis én annak definiálom, 100 évvel ezelőtt minden egyszerűbb volt, kevesebb stressz és feszültség érte az embert, magunkat is kevésbé betegítettük meg... :/
    de hajrááá anna, olyan jól csinálod, biztosan sikerülni fog és minden rendbe jön! ;)

    VálaszTörlés