hétfő, július 8

Rémségek kicsiny boltja


Így hívom én magamban a Kik üzleteket. :) Merthogy itt aztán minden van! Olyan ez a bolt, mintha tényleg nőknek találták volna ki, pont azok a dolgok vannak itt összeszedve, amikre egy nőnek szüksége van. Van itt ékszer, lakásdekoráló cuccok, konyhai rendezők, lakástextilek, ruhák..és mindez egészen megfizethető áron. Még férfi ruházat is van, de pont annyi, amennyit mondjuk anyu még megvesz apunak! :D Én pl. sokszor veszek itt férjemnek egyszerű pamut hosszúujjú felsőt 1000-1200 Ft-ért.
Régebben a fodrászom a Lurdy házban volt, így az ott lévő Kik üzletet látogattam 3 havonta, fodrász előtt, vagy után. Vettem itt nagyon sok klasz konyhai cuccot (tányéralátét, cukorszóró, osztott nasitálaló, pléh tároló doboz stb.), gumírozott lepedőt, nadrágokat, sálat, szemeteslapátot, söprűt. Ami legjobban tetszik, hogy nagyon sok lógós ajtó és lakásdísz van (mindig évszaknak és ünnepnek megfelelő), és nagyon nevetséges áruk van. Szóval ha valaki nem érzi, hogy SK készítsen magának ilyen díszeket, annak ajánlom ezt a helyet! 300-1000 Ft-os áron nagyon klasszakat lehet venni!
Mióta a fodrászom elköltözött a Lurdyból nem oda járok, hanem Balatonföldvárra! Na igen...tudod, hogy van közelebb, de mivel tavasztól őszik elég sok hétvégét töltök a Balatonon, és a földvári Sparba járunk vásárolni, így néha beugrunk a mellette lévő Kik-be is! Így volt ez most is. Mondjuk most voltak konkrét elképzeléseim is, miért megyek, de azért jó volt nézelődni is!


A dolog a konyha takarításával a fránya bogarakkal kezdődött. Mindent rendszereztem, dobozoltam, és egyedül a Corn Flakesnek nem jutott doboz. És nézzétek milyen dobozt találtunk??? Mintha ránk várt volna. Sajnos volt hozzá kis tálka is, pont ilyen etro mintával, de erős voltam, és nem csábultam el! :)


Konyhatakarítás végére a mosogatórongyom is megadta magát. Én évek óta ezt használom, és nagyon bevált. 290 Ft, és több hónapot bír. Ok, mosogatógépem van, de mániákus pulttörölgető vagyok, szóval azért nagyon sokat használom. És ha kicsit avétos kezd lenni, akkor forró domestosos vízbe kicsit áztatom, és máris megújul! :) Természetesen több színben is van, de persze zöld konyhába zöldet kellett venni! :)


Nálunk a gyertya örök kellék. Fürdéshez, tévézéshez, erkélyen a vacsihoz... bármihez. Imádom őket, és most tervbe van véve, hogy washi-tape-el ki is díszítem őket. Majd mutatom, ok?


Ez egy hosszú (földig érő) pamut szoknya. Nagyon rég szerettem volna ilyet, de vagy nagyon drágának találtam, vagy nem volt a méretemben. Most gyorsan lecsaptam rá, és képzeljétek, még férjemnek is tetszett! Tulajdonképpen ő beszélt rá! :) Majd mutatom, hogy áll! OK?

Ezen kívül vettem egy nyakláncot is, és elfelejtettem lefotózni, de hamarosan, majd valamelyik szettemnél úgyis látjátok.
Ti szoktatok Kikbe járni? Ismeritek?


XOXO
 

6 megjegyzés:

  1. Szeretem én is. A legjobb Halloween kiegészítőket itt találom... De a gyerekeknek is mindig van pont jó ruha. Sőt, klassz jelmezekre is bukkantam már KIKben. Viszont a vásárlás ellen védő amulettet (nagyfiam készítette nekem) azt mindig magammal kell vinni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óhhh! Ilyen amulett nekem is kellene!!! Működik???

      Törlés
  2. Ha a Family Centerben járunk (itt, Győrben), mindig be kell néznem oda, de sajna sokszor csak a nyálamat csorgatom a sok-sok fantasztikus holmira :( ruhát már többször vettem ott magamnak, mert ott gondolnak a kicsit erősebb testalkatú hölgyeményekre is :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen! Ez nagy előnyük, hogy szeretik a teltebb csajokat! És az is, hogy a 38-as ruhák jók rám! Rég volt 38-as ruha jó rám! :)))

      Törlés
  3. Konkrétan büntetendő a kínálat. Pont olyan csecsebecsék, amikre az ember lánya a nyálát csorgatja...aztán, ha nem veszi meg, az a baj, ha mégis, akkor meg az :D

    VálaszTörlés