szerda, július 10

Smaragd ruci


Mikor legutóbb ez a ruci volt rajtam, legjobb barátnőmmel taliztam. Ő annyira odavolt a ruháért, hogy azóta én is jobban szeretem. Még nyár legelején turiztam (egy ideig aggódtam is, hogy nem is tudom majd felvenni), de már a turiban inogtam a "csini vagy öreglányos" vitakérdésben. Végül a csinos mellett döntöttem, mert a dekoltázsa szerintem rettentő nőcis. Aztán otthon megint rámtört a kétely, de férjem és barátnőm meggyőzött. Szerintük nagyon csini. És persze a patentékszert úgy vettem hozzá, hogy nem volt a ruha velem, de tudtam, hogy tökéletes lesz hozzá. Ez amúgy egy olyan fekete bőrkarika, amin van egy patent, így az összes patentékszerem rá tudom tenni. Nagyon jóóó!!!! :)
Ma szabadságon vagyok, de útnak indultam oka: terheléses vércukorvizsgálaton voltam. Jajj nagyon rossz volt! Nem a vérvétel, hanem a cukros víz, amit meg kellett innom! Pffff....
Ti voltatok már ilyenen? :)


XOXO
 

6 megjegyzés:

  1. csini! :)
    én még hónapokkal ezelőtt elkevertem a patent gyűrűmet és nem tudom felvenni a kedvenc patentjaimat, de most már lőni fogok egy újat, h ne árválkodjon a 7-8 szép gombocska használatlanul otthon. :)

    én még csak laktóz intolerancia teszten voltam ott is kétszer itattak, szörnyű poros vízzel, de sztem a tömény cukor se lehet fasza. ksimamaként is van ilyen, de az egyik barátnőm dokija tök jó fej volt, mert elmondta, h 1 pohár dobozos tej és 2 natúr zsömle pont annyi szénhidrátot tartalmaz, amennyi cukit meg kellene inni, így kiválthatja ezzel. erre több kismama barátnőnk is próbálkozott a módszerrel, de nekik nem voltak ilyen jófej nővérjéik/orvosaik, mert nem engedték a cselt (ill. volt, aki nem merte megkérdezni, inkább lehúzta a szörnyű szirupot)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem jó a szett! Akár mehetne a Burdás versenyre is!
    Csak nem inzulinrezisztenciád van?
    Hamarosan nekem is mennem kell a túlcukrozott limonádét inni! :(

    VálaszTörlés
  3. Terhes cukor terhelésem volt. Elsőre legyűrtem, és nem is volt gáz ... de utána émelyegtem rendesen. Másodjára már kicsit csaltam, lehet bele tenni kevés citrom levet és úgy annyira nem gáz. Harmadjára már nagyon csaltam, mert elegem volt a túlzott ellenőrzésből, ez az abszolút csalás, a port nem vízzel, hanem citromlével hígítottam. No, le is vitte rendesen. ;)
    Amúgy szerintem tök jó a ruci, kicsit fura rajtad, mert valahogy nem ilyesmiket szoktál hordani, de az ékszerrel nagyon bejövős. :)

    VálaszTörlés
  4. Iszonyatosan(csini) vékony vagy:) Nagyon jól áll ez a ruci és tényleg pöpec az nyaklánc hozzá. Több ilyen szép dekoltázsú rucit kéne viselned nagyon jól áll. Szerencsére nekem még semmi ilyen vizsgálaton nem kellett túlesnem. Szorítok, és lefogod gyűrni:)

    VálaszTörlés
  5. Csini a ruci! :) A cukorterhelést képzeld el terhesen, ráadásul én még nagy pocakkal is rettentő hányingeres voltam :( Hát "minden vágyam" az a cukros lötty volt éhgyomorra...

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól áll, csini, nem öreglányos.
    Szerintem amúgy a világosabb ruhák sokkal jobban állnak neked és fiatalítanak!

    VálaszTörlés