szerda, július 17

Virágom, virágom



Hát lányok! Nem gondoltam volna, hogy én virágos szoknyát magamra húzok majd egyszer. :)
Szerintem egy éve visítva téptem volna le magamról a turi öltözőjében ezt a szoknyát magamról, hogy ezt neeeee!!!! Most meg csak felvettem poénból, és nagyon megtetszett. Finom pamut ééééés: 38-as! Tadaaam!!!! Ezt is megéltük! Ennek örömére elővettem egy két kedvenc ruhadarabomat, amit nem adtam el nagy bőszen, de eddig kicsinek bizonyultak. És egy-kettőbe már beleférek! Boldog vagyok, de egy kérdésem azért akadt: Az a rohadt mérleg miért mutat hónapok óta ugyanannyit???? 



XOXO

 

7 megjegyzés:

  1. Azért mutat ugyanannyit Anna a mérleg, mert az izom nehezebb, mint a zsír.Szépen alakul a tested, ég a zsír, de az izomtömeg növekedésével a testsúly nem csökken, stagnál.Szuper jól nézel ki, nem kell fogyni többet.
    Régóta nézem a blogod, ez az első kommentem. Jelenleg Kecskeméten élek,de egy Dabas melletti faluból származom...kicsi a világ.Üdvözöllek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És pontosan hová való vagy? :)))
      És tudom, hogy az izom...meg a zsír...de akkor is! :)))

      Törlés
  2. Szerintem nem jó módszer a mérlegelés! Inkább centiméterben vizsgáld az eredményt, az jobban megmutatja hol tartasz! Nem lehet, hogy rossz az a mérleg? : ) Ennyien nem tévedhetünk, mi látjuk hogy haladsz, elég csak a régebbi és mostani képeket összevetni! Egyébként, ha rákeresel, írnak erről "szakemberek " is. Megszokja a test az életvitelt,és egyben a terhelést is. Meglepetést kell neki okozni újra és újra, ahhoz hogy az edzés továbbra is olyan eredményes legyen mint eddig! Bár én inkább súlyzós edzés híve vagyok, és ott előfordul ilyen.Hirtelen csak ezt találtam, de a lényeg benne van: "VÁLTOZTASS"
    Pl. itt: http://www.beresalexandra.hu/fitneszedzo_online/52/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is inkább a centikkel vagyok barátságban! :)))

      Törlés
  3. juhuuuuuu, 38as?!?! az már teljesen karcsú női méret! :) gratulálok!
    szerintem a mérleg átverés. egyrészt régen biztosan husisabb és (csúnyán hangzik), de hájasabb voltál, most meg izmosabb vagy, ami NEHEZEBB! ettől mondjuk mutathat ugyanannyit vagy akár többet is a mérleg.

    én inkább a ruhakontrollnak hiszek, az a mérvadó. nah meg a fotók is remekek, nagyon jól nézel ki! :)

    egyik jó barátnőm is épp ilyen hasonló rózsásvirágos korszakát éli, tavaly turiztam egy miniszoknyát, most ő is eléggé lefogyott, el is határoztam, h átadom neki e szezonra, én idén nem kívánom, ő meg biztosan örömmel hordaná. :)
    csak telefonról néztem az új fejléced, így nem jegyeztem meg, de nagyon tetszik! és most jól vissza is olvasok. :))

    VálaszTörlés