csütörtök, október 24

Az új társaim


Ezek azok a dolgok amik nélkül újabban nem indulok el otthonról. Igen, ez most úgy néz ki, mintha lenne egy gyerekem, és annak vinnék kaját és cumit. Hát nem erről van szó: sokkal inkább arról, hogy az IR miatt adott időben adott mennyiséget kell ennem. Első időben azt sem tudtam, hová kapjak, de mára már kialakítottam a rutinom. Mivel 9-16 óráig nem vagyok otthon, így a tízóraim, ebédem és uzsonnám magammal kell vinnem. Ezt első időben dobozokban, alufóliában, majd szatyorba téve hurciboltam, de egyfelől rém igénytelen volt, másfelől rém praktikátlak...szóval beruháztam egy ilyen pirinyó hűtőtáskára. Járt hozzá egy mini jégaku. Azokra az esetekre, mikor majd meleg lesz, és nem a munkahelyre viszem a napi betevőm (ahol van hűtő) nagyon hasznos lesz.
A férjemnek is vettem egy kéket. Ő is nagyon szereti, mert az egész napi finomságai szépen, rendezetten tudja tárolni.
(A táskákat amúgy a szomszéd irodában vettem, de akit érdekel, itt rendelheti meg.)
Az Equa kulacsokról már bizti hallotatok, de gyorsan leírom mit kell tudni róluk. Egészségre ártalmatlan anyagból készültek, és használatával a környezet óvjátok. Könnyű, praktikus, jól záródik (csavaros, nem pattintós) és fergetegesen jó mintákkal kapható. Én a Bónusz brigádon kuponnal 1500 Ft-ért jutottam hozzá, így igazán megérte. Sajnos a nagyon keveset ivók közé tartozom, így most az az elhatározásom, hogy mindig lesz nálam folyadék, ami arra motivál, hogy igyak. Újabban anyum kertjében termet almát, céklát és répát centrifugálok le, és azt iszom. A palack nem színeződik el ettől sem, szóval kiállta a próbát.
Equa palackokról többet itt tudhattok meg. (Sajnos most nézem, hogy a bónusz Brigádon már elfogyott!)

Ti miben hordjátok az ebédeteket és az italotokat?


XOXO
 

2 megjegyzés:

  1. Nekem is van egy kis hűtőtáskám. Nagyon praktikus, szeretem.

    VálaszTörlés
  2. én is vettem bónuszon akciós kulacsot, bár az egyik barátnőm bő 1 év használat után "lestrapálta" (a tömítő gyűrű kezdett el mocorogni), de úgy döntöttem, h ennyi idő alatt is behozza az árát. :) jó is, h eszembe juttattad, el kell mennem érte a brigád boltba! :)

    sok ilyen kis (és nagyobb) hűtőtáskával rendelkezem, ezeket kaja ide-oda szállításra használom, a nagyobbal meg a piacon vásárolok pl. a cserpesnél. meg az auchanba is visszük magunkkal, ha nem felejtem el betenni (és épp otthonról megyünk).

    VálaszTörlés