hétfő, november 11

Hello Ákos!


Mielőtt férjhez mentem tisztáztam pár dolgot a férjemmel. Például, hogy hűséget fogadtam neki, és ő a félisten, de az isten az továbbra is ÁKOS! :D Kovács Ákos!
Ott voltam 16 éves koromtól majdnem az összes Bonanza koncerten, aztán pedig majdnem az összes Ákos koncerten. Mostanában kihagyok koncerteket, mert sajnos horribilisek lettek a jegyárak, de most Anikó barátnőmmel úgy döntöttünk, megérdemeljük. Még kb. nyáron megrendeltük a jegyeket, így beleestünk azon szerencsések közé, akiknek jutott a budapesti koncertre jegy. Hiába Ákos bácsi sikeres. A koncert jó volt, amolyan öreges üldögélős, tapsikolós... Itt üzenem Anikónak, hogy a következő megint farmernacis ugrálós legyen! OK?
A koncert amúgy a felújított Erkel színházban volt, ahová ebben a kisruciban jelentem meg! Barátnőm, aki rég nem látott megjegyezte, hogy nagyon megváltoztam külsőre. Hmmm...remélem ezt pozitívan gondolta. :)
A ruhát amúgy a kilós turiban vettem, szóval fillérekbe került. És nagyon szeretem, most ez a kedvenc őszi darabom. :)
Nektek is tetszik?
XOXO
 

9 megjegyzés:

  1. Az én szememnek erről most hiányzik egy öv...a színek nagyon tetszenek, de valahogy nem adja ki, hogy mennyire jó alakod van.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is hiányzik egy öv a ruháról. Nekem ez most kissé zsák hatású lett :/

    VálaszTörlés
  3. Lányok! Ez egy ilyen szabású ruha....nagyon nem öves! :)

    VálaszTörlés
  4. Ezen elgondolkodtam én is, mármint a szabáson, csak valahogy hiányzott a szememnek valami derékvonal...

    VálaszTörlés
  5. A színe nekem kis bejön, de a szabása annyira nem..vagy lehet, hogy csak a fotó nem adja ki???

    VálaszTörlés
  6. Nekem ami hiányzik róla, az egy nagyobb kivágás, kis gallérral. Viszont az anyaga, a mintája, az tuti.
    A csizma meg... ha egyszer egy ilyen rám jönne...

    VálaszTörlés
  7. lehet, h az a hiba, h te mindenből olyan fasza öves ruhát kreálsz, ezért hiányolunk vmit a képről! ;) tegnap már láttam, de végül némi dilemmázás után nem kommenteltem.

    ákost én is kedveltem, míg nem lett belőle egy jobboldali térítő, én nem azért járok koncertre, h engem politikailag agitáljanak! :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sosem éreztem, hogy bármelyik koncerten is térítve lettem volna. :) Sőt. Mostanában nagyon személyes szorikkal van teli a koncert: gyerekek, család stb. Aztán az is lehet, hogy süket vagyok a térítő témára, és alapból nem hallom meg! :D

      Törlés
    2. :D még az andante turnén tapasztaltam, aztán pedig a szigeten is. de örülök, ha már nem! ;)

      Törlés