szerda, november 6

Régi és új


Mindenek előtt megjegyezném, hogy ahhoz képet, hogy tegnap bringával voltam dolgozni és kétszer is megáztam, egész jól nézek ki! Nem? :D Na ok, mondjuk a hajamat átvasalni tök felesleges volt reggel, de annyira nem vészes.
Amúgy ehhez hasonló szett volt már rajtam, de remélem azért nem szóltok meg. Próbálok mindig újat hozni, de vannak kedvenc szettek, amiket jó felhúzni gyorsan a reggeli kapkodásban.
És ugye ígértem, hogy mutatom milyen újdonságaim vannak. Figyeljétek az órámat! :) Képzeljétek a férjemtől kaptam. Cserébe azért, hogy egy bizonyos eseményen kiengedve lesz a hajam! (Na most lehet tippelni!) Ja, és az órát a Binder Bizsuban vettük.

XOXO
 

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jól nézel ki! Istenien feldobja a szetted ez a pink nadrág. Múltkor írtad, hogy figyeljünk reggelente ne mindig a fari akadjon a kezünkbe... de sajnos én a boltban is csak a farmert veszem le a polcról...:( Mikor látom rajtad mindig eldöntöm, hogy veszek egy színes gatyát, remélem hamarosan tettlegességig fajulok.:)) Te pedig ne hagy fel jó szokásoddal hozz ilyen szetteket, mert motiválóak :)

    VálaszTörlés
  2. Uhh, az a nadrág! Nagyon jó! PAnna, pont egyforma helyzetben vagyunk, nekem is ez az állapotom, mindig meg kell erőszakolnom magamat, hogy ne a farmer legyen az, amit beviszek a próbafülkébe. Venni még nem vettem színeset, mert még azért tartok tőle, de ez a pink... azta!

    VálaszTörlés
  3. LÁNYOK! Vegyetek színeket magatokra! Higgyétek el, hogy nektek és a környezeteteknek is jót fog tenni! :D
    És ha vettetek színes nacit mutassátok meg nekem! OK? :D

    VálaszTörlés
  4. (ősztől tavaszig) farmerfüggő Dyna jelentkezik! :/
    annyit fogytál a januári poszt óta, elképesztő a változás. sosem említettem még, h a pofid is olyan tinis lett, de most már nem állom meg! :)

    a dupla megázáshoz képest kifejezetten jól néztél ki, de nélküle is jónak mondanám. ;)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó outfit, a hajad is jó :-)

    VálaszTörlés