péntek, június 15

Fodrok

{papucs: auchan | szoknya: turkáló | táska: saját gyártmány | blúz turkáló}
 Fodros blúz és fodros táska. Ez jellemezte a napomat, illetve még az, hogy annyira nem volt melegem ebben a kisszoknyában. Viszont voltam Árkádban, ahol megint nem tudtam ellenálni a szuper akcióknak! :( De annak, aki nyári cuccokat akar venni ajánlom, hogy menjen, mert tényleg fillérekért lehet venni jó kis cuccokat. Még nyaralás előtt jól be lehet vásárolni. Én annyira belemerültem a dolgokba, hogy vettem 4 csíkos felsőt! :( De persze ti vagytok a hibásak! A csíkos szettjeimet mindig agyondícséritek!
Amúgy a kép már este készült, amit az is bizonyít, hogy Bius már erőteljesen a konyha felé kacsintgat! :D És látjátok milyen kis felháborodott feje van, hogy már elmúlt 8 óra, és ő még nem vacsorázott. Na így ez megy nálunk.

Egy nem annyira jó kép a cuki cseresznyés láncomról
Őrült nő a táskájával!!!! ÁÁÁÁÁ

4 megjegyzés:

  1. A tegnapi csíkos lebernyegedhez nem is kommenteltem, mert nem nekem tetsző szett volt és gondoltam, h a vélemény nyilvánítást inkább kihagyom, olykor én is magamra húzok olyan összeállítást, amit nem is értek utólag...

    Fodros táska cuki nagyon, ahogy az uccsó kép is, viszont Bius hőbörgő buksiját nem látom egyik képen sem! Jah és azt is elmondom, h nekem jobban tetszene ez a ruci kombó a cuki berskás piros pipellőddel, de megértem, h nem akarsz minden nap magassarkúzni (én pl. idén még abszolút nem vettem rá magam:)).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cipő ügyileg igazad van (csíkossal kapcsolatban nem, mert az nekem utólag is tetszik!!! :)
      Sajnos van egy rossz szokásom: nem veszek fel egymást követő napon ugyanazt a cipőt. De legközelebb párosul a cipő és a blúz! OK? :))))

      Törlés
    2. Így legyen! ;)
      Olyan jót nevetek magamon, olyan vagyok, mint egy öregnéni, aki osztja az észt, persze én magam nem mernék outfit blogger lenni, mert hiába van 5 nőnek elegendő ruhám, nagyjából mindenből azt a pár kedvencet hordom és pl. cipőt simán hetekig. Pedig abból is van fajtánként vagy 5-6 példány.
      Sebaj, Te igazán jól állod a sarat (mármint az okoskodást)! :)

      Törlés