kedd, június 19

Kánikula

{ruha: turkáló | szandál: f&f}
 Hát eljött! Végre! Jön a szenvedés, és én imádom. Inkább fölök meg a saját levemben, mint hogy icipicit fázzak. Szóval tőlem nem fogtok hallani sopánkodást, kínlódást, mert eljött az időm :)
És külön öröm számomra, hogy végre végighordhatom a nyári ruháimat. Van jó sok, szóval szépen sorban elkezdem hordani őket. Remélem örültök neki! :)
A vicces cipőmre felhívnám külön a figyelmet. 35 méretű, szóval konkrétan a gyerekosztályról származik. Az ex pasim hangosan kiröhögte, de szerintem cuki. Ex pasi ment, cipő maradt! :D Így vannak ezek a dolgok. Nők cipőivel lehetetlen a versenyt felvenni, ugye?

Alapból nem vagyok csámpás, direkt állok így! :))))

9 megjegyzés:

  1. Tényleg cuki cipő! :)
    És nagyon csinos vagy ebben a ruhában (is)! :)

    VálaszTörlés
  2. Gyerekosztályos cipőőős! :) Nekem már 3. általánosban is a felnőtt osztályról volt cipőm, tök nehéz volt gyerekes 38-ast találni a Corvinban. Szerencsére következő évben megállt a lábam a 40-esnél, így nem járok óriás békatalpon.
    KEdves ruci, tetszik a füli és szandi harmóniád! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a vicces, hogy nekem is kb. 14 éves koromban már 35-ös volt a lábam...de ott megállt a növésben! :D

      Törlés
  3. A 39-es lábamra nem találnék gyerekcipőt... Ez nagyon jól néz ki, nem tűnik komolytalan dedósnak. És jól passzol a fülbevalóhoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy jól döntöttem, hogy a pasi menjen és a cipő maradjon! :D

      Törlés
  4. Ez a ruha nagyon jól áll! Csinos voltál :)

    VálaszTörlés
  5. Igen, ez a ruha nagyon nagyon jól áll neked. Az a baj, hogy majdnem minden nyári ruha spagettipántos és én vastagnak tartom a karjaimat..szóval szívesebben hordanék olyat, aminek van egy kis ujja. Mit gondolsz?
    Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hogy látni kellene....és jó lenne már közös shopping! :D

      Törlés