szombat, június 16

KÁVÉT!!!!

{cipő: ázsia center | szoknya: turkáló | póló: h&m | lánc: jeans club | táska: SK}
 Ha az ember lánya vérvételre megy vigyen magával egy vödör kávét, de legalábbis egy termosszal! És ne fotózkodjon a kávé előtt, mert igen morcos fejet fog vágni. Én legalábbis azt vágok péntek reggel kávé nélkül, éhgyomorra, vérvétel felé félúton.
A szoknyát már ismeritek, a felső pedig az egyike a sok csíkos felsőnek, amit csütörtökön shoppingoltam. Mikor hazajöttem, akkor jöttem rá, hogy szürke csíkos pólóm végül is van...na jó nem pont ilyen. Sokat tömprengtem (na jó, nem olyan sokat), hogyan tudnám ezt a szoknyát nyáriasítani. Mert ősszel tavasszal jól működik harisnyával és magassarkúval, gondoltam kell egy nyári változat, mert annyira tuti ez a szoknya. Gondoltam a tengerészes stílus felé fogom elvinni. Szerintem nem egy rossz próbálkozás! :) Persze érdekel a Ti véleményetek is! :)

Egyik kedvenc láncom!

2 megjegyzés:

  1. Tetszik a szoknya ezzel a szürke pólóval: feltűnő alsó, szolid felső. Csak az a morcosság... Azért a vérvétel után vidámságra változott, ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vért vevő néni nagyon aranyos volt. Megint kérdeztem ezt azt, és olyan cukin elmagyarázott mindent. Már nagyon sok mindent tudok a vérvételről. (meddig és hogyan raktározzák a vért, milyen bevonat van a kémcsőn belül stb.) Vámpír szakra fogok járni!!! :)
      A termosz tartalmának elfogyasztása után már mosolyogtam.
      Hehe: ha vámpír leszek, nem kávé lesz a termoszomban! :)))))))

      Törlés