szombat, június 2

Morcos béka

{cipő: tesco | leggings: calzedonia | póló: H&M | kardigán: turkáló | öv: ázsia center}

Szemmel láthatóan nem őszinte a mosolyom a képen. Azon a reggelen készült, mikor a gondkok hajnal fél 5-kor azzal keltett, hogy menjünk le, mert feltörték a tárolót és ellopták a férjem bringáját. Mindazt félretéve, hogy nem volt egy olcsó bringa, hogy a a férjem a szüleitől kapta a diplomaosztójára, hogy ilyen brinyót már nem lehet venni... UTÁLOM, hogy mostantól rettegésben kell élnem!
Mert persze örülök, hogy az én csotrogányomat nem vitték el...no de 6-8 éve az előző lakásból már ellopták az előző bringámat. Szerencsénkre egész normális lakóközösségben élek, így a következő lakógyűlésen kiemelt napirandi pont lesz a ház bekamerázása. Éljen 1984! És a nagy testvér, aki most már mindt fog látni! :)
Lélekben próbálok (próbálunk) újra talpra állni, és nem hagyni, hogy kiboruljunk ilyen dolgok miatt.
Mert az élet megy tovább.... Nekünk meg mosolyogni és kacsintgatni kell... Vagy legalábbis meg kell próbálni!


9 megjegyzés:

  1. NAgyon sajnálom, hozzánk 2x törtek be a lakásba ill. a nyaralóba is, meg egyszer egy balatoni nyaralóba is, ahol épp időztünk, szóval átérzem ezt a hülye érzést, ilynekor az ember jó ideig fél. Undorító dolog más dolgát elvinni, más lakásába bemenni. :/ De nem szabad hagyni elhatalmasodni ezt a parát, rettegésben nem lehet élni. Kitartás! ;)
    A szetted tetszik, én imádom a zöld színt (levelibékáztak is már le érte, többször még tini koromban:)), a brekis öv pedig kis bohó, vicces kiegészítő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zöld király, hát még a levelibékák! :))))

      Törlés
  2. ó,hát ez az öv nagyon édes,de...sajnos át tudom érezni a mostani állapotot :( inkább nem írok róla,de pár hónapig detto nagyon aludtam nyugton. az idő viszont segít.no meg a kamerák :P :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan nyugszanak a kedélyek, de még fel-feltör belőlünk a téma! :(

      Törlés
  3. Ó sajnálom, főleg, mert eszmei értéke is volt a bicajnak...
    Viszont szenzációs ez az összeállításod és a frizurád is bombasztikus, vagyis teljes az összhang és nem látszik a rosszkedv.

    Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Frizurámról írok majd egy posttot, mert felfedeztem valamit, ami még az én nagyon lelapuló hajamnak is jót tett! :D

      Törlés
    2. Én maradtam le, vagy tényleg nem volt még post a hajadról?

      Törlés
    3. Jajj tényleg! Igazad van.... lesz haj post.

      Törlés