hétfő, június 18

Nekem a Balaton...

{papucs: auchan | short és póló: h&m}
 ...a második otthonom. Ugyanis gyerekkorom nyarait itt töltöttem, mert olyan szerencsés vagyok, hogy anyai nagymamám építet egy nyaralót a déli parton. Itt tanultam meg úszni, itt kellett lila szájjal kirángatni a vízből, itt mentünk minden este fagyizni...na jó még talán diszkóba is itt mentem életemben először. Ide jártunk barátokkal, barátnőkkel, pasikkal. És mivel férjemmel is sok időt töltöttünk itt (ideális randihely Budapest–Pécs között), ezért úgy gondoltuk, itt esküszünk. És úgy is lett. Annyira jó nyári hétvégéken a nyugágyban ülni ott, ahol 2 éve a boldogságkapu alatt azt mondtam: IGEN! (Merthogy az nyaraló udvarában volt a szertartás). Annyira Balaton rajongó vagyok, hogy idén a 7-8 éves vegaságomat feladva még hekket is ettem! :)
Szombaton ugyanis kitaláltuk, hogy reggel sütünk kenyeret, anyunak volt saját koviubija, mi meg letekertünk a "faluba" a sütödébe és vettünk sült hekkel. Otthon a lugas alatt befaltuk, majd osztottuk a fekvőhelyeket. A képek a hekkre várva készültek. És esküszöm az ebédet is le akartam fotózni, de mire észbe kaptam.... :)


7 megjegyzés:

  1. csak nem ez is egyike az új csíkosoknak?
    :)
    Ma én is tengerészben nyomom és a mai öltözetem tiszta Reserved! Reserved csíkos poló (fehér és sötét türkízes beütésű kék) és ugyanilyen kék szoknya!
    Eddig kellemes nyári viseletnek bizonyult, tengerész stílusban! :)

    VálaszTörlés
  2. Ettől kicsit ott éreztem magam a Balatonnál, köszi. :)

    VálaszTörlés
  3. Az én szívszerelmem is a Balaton és a déli part! :)
    A pasi szülinek fonyódligeten van háza, ott szoktunk nyaranta párszor megfordulni, idén is voltunk már kétszer. PErsze mindkét alkalommal borús volt az ég, de a Balcsi az akkor is Balcsi. Meg legalább fűztem egy tengerészes karkötőt a kertben. ;)

    Nem gondoltam volna, h vega nő vagy, megleptél. Miért lettél az? És hogy esett a fini hekk "husi"?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú azt hittem már említettem, hogy vega vagyok. Egyszer kifejtem, hogy miért lettem vega! OK? :D

      Törlés