szombat, június 9

Rohangálós kánikula ruha

{cipő: deichmann | leggings: takko | ruha: turkáló}
 Mert mindkettő volt tegnap. Iszonytató hőség volt délután, én meg elhatároztam, hogy csomó helyre elmegyek, ahová hónapok óta készülök, és elintézek olyan dolgokat, amikre hónapok óta halogatok. Pl. jártam az OBI-ban, ahol láncot és lakatot vettem (igen, brinyókra), voltam a Tscibóban ahol jajj, olyan sok klasz dolgot vettem (majd mutatom őket), voltam Rossmannban, bevásároltam hétvégére, és még az Ikeát is bevettem. Még ki akartam nézni a Jyskbe, mert remek légyzavaró rojtfüggönyöket árulnak 1990 Ft-ért, de mivel 7-ig vannak nyitva, és én 18:45-kor jöttem ki az Ikeából, így nem mentem el. Majd legközelebb. Így is mint egy hulla, úgy értem haza. 
De megállapítom, hogy a szettem remekül helyt állt, mert kényelmes volt, és nem fulladtam meg a hőségben. És végezetül kaptok még egy képet a kedvenc táskámról. Anyum horgolta és varrta, én meg díszítettem. :) Amúgy a táska úgy készült, hogy volt egy ugyanilyen szabású táskám, ami fehér alapon szines virágos volt. Ronggyá mostam, és sehol nem találtam hasonló jó táskát. Ekkor anyummal kitaláltuk, hogy horgolunk egy hasonlót. Így kezdődött a táska készítési őrületem. :)

És amit még láthattok a képen: muffinos gyűrű Barbara Jewelry-től, a Gucci órámat (imádom) , amit pontosan 10 éve kaptam, és azóta hordok (!!!), a jeggyűrűmet és barátságkarkötőt, amit Leától kaptam (tesóm kisebbikje). Nektek mi van általában a kezeteken? Mi az amit mindig hordtok, és mik a kedvenc darabjaitok? És van valami amire büszkék vagytok?
Holnap WAMPon leszek, de lesz bejegyzés! Méghozzá várvavárt! :)

6 megjegyzés:

  1. Csinos összeállítás!
    Izgatottan várom a holnapi HÍRT! ;) <3

    VálaszTörlés
  2. Jó szett! A leggings+rövid póló összeállítástól kiver a víz - azt hiszem, ezt már írtam :) -, de ilyen szetteknél végre értem, hogy miért viseli az ember lánya.

    Rajtam az óra + karikagyűrű a fix, kedvtől és öltözéktől függ a karkötő/nyaklánc/fülbevaló/még egy gyűrű. Hogy mire vagyok büszke? Jó kérdés... Mostanában leginkább arra, ha ékszert rendelnek, mert tetszik valakinek, amit készítek. Na ez itt burkolt reklámnak tűnhet, pedig nem akart az lenni. Ha gondolod, töröld ki, megértem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj dehogy törlöm! Sőt egnéztem a blogodat, és képzeld: a cicás fülbevalóddal találkoztam a Wampon vasárnap. Nagyon ütős darab! Nálunk tesóm ilyen nagy fűzőgép. Szóval ha valami fűzött cucc megtetszik, én hozzá rohanok...szegénymeg csak vakargatja a fejét. Amúgy hogy van nektek ehhez türelmetek????? :))))))

      Törlés
    2. Hallottál már a flow elméletről? Nálam a gyöngyfűzés az, ami kikapcsol, ami közben nem érzem az idő múlását, csak fűzök elmélyülten, és közben öröm és bódottág van. Hát így :) Biztos Neked is van ilyen cselekvés (varrás?), ami sok melóval jár, de szívesen csinálod.

      Törlés