kedd, július 24

Csak egyszerűen

{ruha: turkáló | szandál: deichmann}
 Ez volt a tegnapi jelszavam reggel, mert kicsit sietve kellett öltöznöm. Nem aludtam el, csak 8 órára iskolába mentem..vagyis mentünk. Férjem megy az olimpiára, és csinálunk egy szurkolói plakátot. A plakát elkészítéséhez viszont írásvetítőre volt szükségünk. Így mentem én hétfő reggel suliba. Furi volt. :D A plakátot még át kell festeni (ez lesz a hétvégi program), de majd mutatom, mert elég egyedi lesz, és így majd remélhetőleg láthatjátok az olimiai közvetítéseken! Így kicsit Ti is kinn lesztek! Meg én is!
A szettemre visszatérve, kicsit egyszerűnek tartom ezt aruhát, de kedves a mintája, így velem jött. Meg nyárra a legjobb egy kisruha, mert gyors és kényelmes. Ez utóbbi a szandimról nem mondható el. Ez az egyik legNEMkedvesebb darabom. Valahogy nem lettünk jóban..... :(
Saját készítésű csat
A nemszeretem szandi

5 megjegyzés:

  1. Ó, pedig milyen csinos ez a szandál! Mi a baj vele?
    Amúgy nekem tetszik ez az összeállításod is, annyira jó, hogy minden passzol :) Az a kis masni is olyan cuki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kikukucskál a kisujjam belôle. Elég hülye érzés... :)

      Törlés
  2. Én nagyon kedvelem a kis nyári ruhákat, olyan egyszerű beléjük bújni, csak egy bugyi kell alá, mellé egy szandi és már szaladhatunk is dolgunkra.
    Jajj, de izgi, lesni fogom a közvetítéseken a zászlót, biztos nagyon látványos lesz. Jó pingálást hétvégére! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jah és sajni a szandinemszeretést, jól mutat. olykor a sarum rosszalkodik, mármint nem is ő, hanem én, mert kidugom belőle a kislábujjam és utána nagyon fura érzésem van. így gyorsan vissza is dugom, de olykor kézzel rá kell segíteni. :)

      Törlés
  3. Egyszerű,de nagyszerű:)
    Nekem bejön a rucid!!!

    VálaszTörlés