péntek, július 27

Játék egy csini táskáért

Ugye tudjátok, hogy táskamániás vagyok? Nagyon sokat varrok magamnak, sokat veszek plázában de ritkán veszek más készítőtől. Franciska kivételt képez. Emlékeztek a baglyos táskámra? Mikor megláttam a neten, teljesen bekattantam, és 10 perc múlva már meg is vettem tőle. Garantálom nektek, hogy aki ezt a táskát megnyeri, egy tökéletesen megvarrt, egyedi és szupercsini táskát fog birtokolni. Nekem hihettek! :) És ha nem nyeritek meg? Akkor vegyétek fel Franciskával a kapcsolatot, mert elfogadható áron tudtok táskát rendelni tőle!

Mit kell tennetek, hogy megnyerjétek ezt a táskát? Semmi mást, mint hogy az alábbi jeletkezési kérdőívet helyesen kitöltenetek. A játék 2012. július 25-e éjfélig tart. Sorsolás július 26-án. A nyertes a nyereményét 10 napig veheti át. Ha addig nem jelentkezik, újra sorsolunk!

Látogassátok meg a FoltFészek blogot

6 megjegyzés:

  1. Anna, pedig tegnap du. akartam írni, de kommenteléskor kiesett a fejemből, aztán meg már nem jutottam géphez: boldogságos neved napját, utólag is! ;)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Bár Annamária vagyok, és július 1-jén tartom...de elfogadom ilyenkor is nagy szeretettel. :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát most megleptél, kedves Annamarcsa! :) Egy csoporttársam neveztem így szeretetből, persze picit viccesen hangzik. Téged Annáznak amúgy?

      Törlés