kedd, július 10

Kosaras kislány

{trikó: terranova | szoknya: turkáló | szandál: tesco}
 Imádom ezt a kis kosaramat, amit Pécsen turiztam. Szakadt volt a belseje, és csúnya kék és büdös...szóval új belseje van. És imádom...mondtam már? :) Télen a kötésemet tárolom benne, tavasztól pedig praktikus kis táska lesz belôle. A bringakosarába pont belepasszol. Na ok! Nem írok többet a szuper kis kosaramról. Áttérek a pöttyös szoknyámra, amit két éve vettem, és még soha nem volt rajtam. Valahogy mindig azt hittem, nem illik hozzá semmi, és amúgy is csak akkor lenne csúcs ez a szoknya, ha lenne neki egy csudi tüll alsószoknyája. Na jó, ok, anélkül is csudi!
Amúgy hogy vagytok? Mindenki nyaral? Hőséget bírjátok?

6 megjegyzés:

  1. Jó kis kosár! Felül össze tudod zárni? Vagy nagyon figyelsz rá, nehogy óvatlan kezek beletenyereljenek? (nem ezt akartam persze szó szerint írni, de így eszperente)

    A múlt héten én is turiztam, egy kék, térdig érő szoknyát. Azt hiszem, Te adtad a kezdő löketet, hogy érdemes turizni. A baj csak az, hogy hétvégén tóparton voltam, és a böglyök/szúnyogok úgy elintézték a lábam, hogy nem tudom felvenni még egy jó darabig. Bár lehet, a kékhez mennének a piros foltok? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam nem központi kérdés egy táskánál, hogy bele lehet.e nyúlni, mert 80%-ban bringával járok, 10%-ban gyalog és 10%-ban kocsival. Tömegiszony miatt a tömegközlekedés kizárva (csak kísérettel és nem zsúfolt járművön).
      Csípésekre ajánlom a teafaolajat. Kicsit büdös, de nagyon hatásos. Pillanatok alatt lehúzza a gyulladást. És akkor lehet szoknyázni! :D

      Törlés
  2. nagyon cuki szett!
    igen, nyaralás volt barátokkal, bár csak 5 napos, de előtte is sűrű volt a hét meg azóta is, lassacskán pótolom csak a régi bejegyzéseket... :)
    hú, teafaolajat én is bevetem, pattincsra szoktam, eszembe se jutott a csípés (mert az én lábam és hátam is roppant "guszta" szanaszét csipkedett. :( )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na akkor kipróbálom ezt a teafaolajat!

      Törlés
    2. Köszi Anna, ez hízelgő! :) Már nekem is erőteljes blogelvonási tüneteim voltak... ;)

      Törlés