szombat, július 14

Kozmetikus után

{felső: H&M | öv: camieau | szoknya: turkáló | papucs: deichmann}
 Csütörtökön kozmetikus után készült a kép rólam. Ahová imádok járni. Hál istennek nem sok probléma van a bôrömmel, így kapok egy 40 perces arcmasszázst és fincsi krémekkel kenegetnek, amiket ki tudnék nyalni a tégelyből. Na jó van egy kis nyomkodás, meg a szemöldökszedést utálom...de ezeket igyekszem gyorsan elfelejeteni. Ááá és csütörtökön még bónusz jegeskávét is kaptam! Fincsi volt!
Amúgy a szoknyát a legutóbbi turizáskor találtam, és nagyon megszerettem. És pipacsos szoknya nevet kapta. Mert persze kell a ruháknak név. :) Jajj! Most eszembe jutott a cefrés felső, ami egy családi rózsaszín blúzt takar! Na ok, elmesélem: Mindenek előtt, úgy nőttünk fel tesómmal, hogy anyu egyedül nevelt. És anyum elég fiatalosan öltözött, így egymás ruháit hordtuk. Na mármost volt egy helyi turi, ahová jártunk, ahol a néni sokmindennel foglalkozott, pl. pálinkát főzött. Felajánlottuk, hogy viszünk neki ütődött gyümiket, és a vödör gyümit egy szabadon választható ruhadarabbal hálálta meg. Na ez volt  a cefrés feső. Szóval 14-15 évesen simán feltettem anyumnakezt a kérdést: "Szia! nem láttad a csefrés felsőt?" - és viszont. :)

5 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik a szoknyád és baromi jó az öv is! :)
    a sztori pedig kedves, úgyszintén a ruhaelkeresztelés. én nem csinálok ilyet, szomorúan konstatáltam most némi töprengés után. mármint a piros almákkal telepingált nyári ruhám
    "almácskás ruhaként" említését nem gondolom annak. meg egykeként sosem kellett ruhákat keresni, lehet ez is a baj. egy újabb rosszpont az egyke listán!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Almácskás ruha jó kezdet! Szerintem folytasd az elnevezést! :) Pl. ma mi van rajtad?

      Törlés
  2. tiszacipő, mangósfarmer, jane póló (nah ezt most tényleg én neveztem el, juhé! amúgy a pasi rendeltem amerikából, képregényes és sztem vmi szuperhős lány, de nem ismerem fel, h ki, s mivel csontokból álló nyaklánc van a nyakába, feka a haja és a ruhája állatmintás, szerintem illik rá:)) és egy narancs, "nagyonhevitúlsz" pulcsi (mert az egész felületen 645x van ráírva a márkajelzés, ez a mintája a sok nyomtatott betű), amúgy most ezt is elkereszteltem.
    genyó nyári nap van ma, napsütést akaroooook!

    VálaszTörlés
  3. Az utolsó kép nagyon jó lett!
    Jó ez a pipacsos szoknya fehér felsővel.

    Nem szoktam elnevezni én sem a ruhadarabjaim. Inkább az ékszereim. Van pl. egy dzsipoid nyakláncom, nagyon narancssárga, nagyon zöld és csillogós a lánca. De azért néha felvehetem :)

    VálaszTörlés