péntek, július 20

Mikor és mivel?

Ti mikor mostok? Mindig csak hétvégén? Vagy össze vissza? Megvárjátok, hogy jó sok összegyüljön? Vagy amint van egy adag szaladtok a mosógéphez? Én ez utóbbi vagyok. Minden nap mosok egy adagot. Vagy ha egy nap kimarad, akkor kettőt. Imádok mosni, teregetni és leszedni. No de elpakolni... grrrr... Az a mumusom. Ezért jó, hogy minden nap keveset mosok, mert így csak keveset kell epakolnom.
Régebben írtam, hogyan és mivel mosok, most viszont egy bizonyos terméket szeretnék bemutatni nektek:
Ariel Active Gel kapszula

Régebben írtam, hogy afolyékony mosószerekben nem nagyon bízom, de ez a gélkapszula egészen más eset. Szerencsém volt tesztelni egy ideje, és szeretném megosztani a tapasztalatom.
Rendkívül egyszerű a használata, mert csak be kell dobni a kis tasakot a ruhák közé, és gyakorlatilag annyira intenzív illata van, hogy öblítő sem szükséges. Szóval ha a férjet, vagy gyereket kell mosásra rászoktatni ez nagyon ideális eszköz hozzá, mert használata egyszerű.
Gyakorlatilag nincs olyan folt, amit nem szed ki. Nem kell plusz folteltávolítóval bajlódni, mert sikeresek lehetünk csupán a kis kapszulánkkal, vagyis inkább párnácskánkkal. Mert nekem inkább ez jut róla eszembe. Olyan, mint egy babaház párnája. (én imádom fogdosni, olyan vicces)
Aki sokat jár turiban (mint pl. én), az imádni fogja! Ugyanis a jellegzetes turiszagot örökre megszünteti. És a ruhák olyanok lesznek, mintha ropogósan és vadi újonan vettük volna! :D
Engem nagyon érdekelt, hogyan is működik. A válasz nagyon egyszerű. Az Ariel Active Gel a mosásban lévő ruhák között lép működésbe. A fólia a mosás hatására feloldódik és egy nagyon hatékony gélt bocsát ki, amely 2x hatékonyabban távolítja el a foltokat, mint mondjuk az Ariel folyékony mosószer.
Szóval holnap szombat, irány venni egy csomag gél kapszulát, és utána MOSNI!!!
József Attila szerint a mosónők korán halnak. Hát igen, akkor még nem volt Ariel. :)

3 megjegyzés:

  1. Jól hangzik! :)

    Egyébként én úgy 2-3 naponta mosok, amint összejön egy adag.

    VálaszTörlés
  2. Éppen tegnap néztem a boltban, de egyenlőre eszetlen drágának tartom a másikhoz képest, pont duplája a normál Arielnek.
    Én hetente egyszer mosok, de akkor 3 adagot egy fehér-világos szines- sötét. Persze, ezen kivül még hetente mosom a törölközőket és kéthetente az ágyneműt. Ariel most a mosóporom fehér-szines (előtte OMO-t használtam), a sötéthez meg fekete mosószert. A fehér mosáshoz mindig adok egy adag Vanich fehéritő folyadékot. Az öblitő pedig Comfort nyár-illat(azt hiszem otthon ez a Coccolino), Nekem ez a mosási rendszer nagyon bevált.
    De a mosásnál nekem most a mosópornál nagyobb cikk a 15 perces mosóprogram. Egyszerűen imádom. Amikor csak egy-egy dolgot kell gyorsan kimosni valami fantasztikus.

    VálaszTörlés
  3. juhé, teszttesó! :) engem is beválogattak, bár előtte már próbáltam a gépkapszulát. (most is épp azzal pörög a mosógép, fehéret mosok.) barátnőknek is jól bevált, apukám is kedveli (bár vele feleztük az előző adagot, szóval már ő is ismerte:)), és persze én se bánom, h nem kell mosószert adagolgatni, egyszerűbb és ugyanolyan jó, úgyhogy én biztosan venni fogok. talán ezzel még olykor a pasikat is jobban lehet mosásra ösztönözni, bár én ezt a háztartási munkát speckó kifejezetten kedvelem (nem úgy, mint a tiszta ruha elpakolását, nah annak megoldására szívesen felfogadnék egy robotot vagy valami hatékony technikának is örülnék! ;))

    az öblítő számomra hiányozna mellőle, így abból változatlanul használok, de ez nem szempont, még nem találkoztam olyan mosószerrel, ami mellé nem öntöttem volna. :)

    VálaszTörlés