szerda, július 11

Pöttyös légy

{trikó: turkáló | short: tezenis | szandál: firenzei piac}
Mármint most nem fogok mindenkit rábeszélni arra, hogy hordjon pöttsöset – amúgy hordjatok! –, csak én nézek úgy ki, mint egy légy! Tegnap reggel esett az eső! Jajj olyan jó volt! Pont intézgetős napom volt, így kocsival mentem. Reggel iszonytató lassan csoszogtam a kocsihoz, mert olyan jó érzés volt a hideg eső a karomon, és lábamon. Csak sajnos nem tartott sokáig. Délben el kellett mennem egy leletemért (ami nagyon jó lett – jipííí!!!), és már majd megrottyantam a kocsiban (van klímám, de utálom...meg olyan cuki érzés, mikor a szél kócolja a hajam.) Délutánra ajándékbeszerző túrát szerveztem némi kis turkálóval. Megint iszonytató sok és klassz rucit szerezetem! Vettem 3 ruhát, 2 szoknyát és temérdek mennyiségű felsőt. Ja és egy karkötőt! :) Kolléganőm elkísért, és így nagyon gyors volt a próba, mert segítettünk ki be adogatni a cuccokat. Mondjuk a délután fénypontja az volt, mikor legyező üzemmódba kapcsoltunk! (egy ruhadarabbal legyeztük a másikat, aki próbált ki be bújni a ruhadarabokba.)
Visszatérve a pöttsösre: most a pöttyös az új csíkos nálam, azaz tök be vagyok kattanva rá. Pont mint a kis kosaramra, ami előkerülés óta hozzámragadt! Hmm... és ma pont egy pöttyös táskát fogok megrendelésre varrni! Majd mutassam?

4 megjegyzés:

  1. Naná, hogy mutasd! :)
    Jó ez a pöttyös felső!

    VálaszTörlés
  2. én is kedvelem a pöttyöst.
    viszont ez a felső nekem nem tetszik mellnél, optikailag sztem kicsinyíti azt a részt.
    de a nacid, szandis és táskád szimpi! ;)
    pöttyös táskát meg nanáhogy mutasd meg!

    VálaszTörlés
  3. Pöttyös felsőnek még az anyagával is van baj. Nem túl ph barát. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( egyszer valamihez biztos szuper anyag lesz, addig meg csak félreteszed, sok helyet nem foglalhat (valami pozitívuma is van, juhé!:))

      Törlés