szombat, július 21

Újra tengerészes

{blúz: terranova | öv: camieau | nadrág: turkáló | szandál: ázsia center}
 Olyan rég voltam tengerészesben. És ezt a nacit olyan rég fel akartam venni, de mindig valami közbejött. Egy újabb ruha, egy jobb ötlet vagy a rossz idő. De csütörtökön nem engedtem a különféle csábításoknak, és felvettem a nacit. Lehetséges, hogy magassarkúval jobb lett volna (előzetesen ez volt a terv), de szaladgálós, shoppingolós, barátnős kávézós délután volt, így a szandi mellett döntöttem. Legközelebb piros telitalpúval veszem fel, ok?
A shoppingolásra visszatérve: akinek van egy kis félretett pénze: irány a pláza! Iszonyú leárazások vannak, a nyárból meg még van egyhónap! Én a Tezenisben hagytam egy nagy adag pénzt, és egy nagy szatyor ruhával jöttem ki. mindent 1500 és 900 Ft-ért vettem. Többek között egy nagyon szexis csipkés bugyit, amiben esküszöm 5 kilóval kevesebbnek érzem magam. De vettem pamut rövidnacit, blúzt és pólót is! És vettem a camieu-ban egy ütős blézert. Vasárnap rossz időt mondanak, szóval szerintem mutatom! :)))
Kócos haj és új táska...amiről majd hosszabban mesélek! :D

3 megjegyzés:

  1. sztem is a piri szandival lett volna az igazi, de így is tetszik.
    hnap még befutok a tezenisbe, vagy 2-3 éve (szinte) már csak leárazáskor veszek bugyit-melltartót (kivétel az évi max. 1 nagy szerelem), idén azt még nem zsebeltem be (ellenben már csőtoppot, pántos pólót, ruhát és leggingset igen, imádom azt a boltot:))

    Az ütős blézert pedig várom, én soha nem találok szimpit a Camieu-ban. ;)

    VálaszTörlés
  2. Zárás előtt 10 perccel értem az Árkádba és úgy döntöttem, elég lesz nekem az Interspar. De a napokban bemegyek és majd jól ideírom! ;)

    VálaszTörlés