péntek, március 29

Anna naplója


Nézitek a Szex és New York elősorozatát, a Carrie naplóját? Én néha nézem. És annyira nem jó, mint az eredeti sorazat, de jó kis péntek délutáni kikapcsolodás. Most és pont az megy, miközben ezt írom.
Tegnapi szettem nagyon beleillene ebbe a sorozatba, nem? A táskám pláne! Pedig jóval a sorozat előtt turiztam, higgyétek el!A szoknyám pedig négy éve megvan, és régebben is hordtam, csak egy időre "kinőttem". De most újra jó!!! Jipííí! Amúgy a szoknya eredetileg estélyi ruha volt, de soha nem hordtam abban a formájában. Egyszer betévedtem a Pimkie-be február végén, ahol is az összes szilveszteri ruha levolt értékelve 1-2 ezer forintra. Vettem is vagy kettőt. Ez volt az egyik. Remek kis szoknya lett belőle. :D
Jajj és még valamit el kell mesélnem. Sokan furin néznek rám, mikor ilyen szoknyában vagyok. Bizti furi látvány lehetek, mikor a Lidl-ben tejet, meg kenyeret veszek ebben a szettben. :))) Na de most az előbb említett boltban a szűk sokok közt elengedtem egy idősebb (kb. 60-70 éves) nénit. Aki megköszönte, hogy elengedtem, majd utánam szólt: "Nagyon csini a szoknyád!" Hát olyan jól esett! Szeretem, mikor valaki idős korában is vevő az újra! Hajrá!
Egyetértetek a nénivel a boltból?
XOXO

 

10 megjegyzés:

  1. Ez a szetted telitalálat! Imádom!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd csinálok tavaszi szettet belőle, ok? Balerinával és dzseki nélkül is működik. Húúúú...pink pólóval és pink converse-zel?????

      Törlés
  2. A Carrie naplójáról hasonló a véleményem.

    A néninek pedig, igaza volt. :)

    VálaszTörlés
  3. nekem nagyon tetszik a sorozat, igaz nem a magyar szinkronnal, hanem eredetivel, de én nagyon szeretem:) a póló amugy nagyon szuper!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is nagyon jó ez a szoknya. :)

    VálaszTörlés
  5. Én is egyetértek a nénivel. Az ismeretlenektől (is) milyen jól esnek a pozitív visszajelzések :)Velem nyáron történt hasonló: a fitness terem ajtajában szólt oda egy vadidegen lány, akivel szembe jöttünk egymással , hogy: "Milyen szép barna vagy!" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek tényleg őszinte és önzetlen vélemények, nem?

      Törlés
  6. vagány tini szerkó, tetszik! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tini szerkó tininek! :D
      Húúúú nem is gondolok bele mennyi leszek holnap! :D

      Törlés