szombat, március 16

Az új hajam


Ilyen lett a hajam. És már most szerelmes vagyok belé. Nagyon jól sikerült, pont ilyet szerettem volna. Tetszik a színe és a formája is! Remélem én is be fogom tudni szárítani így, és a göndörítés is jól fog állni neki! :)))))
A felsőmet nézve azt gondolhatjátok, hogy ok-ok tök klasz retro felső, de ezt miért kellett elhozni a turiból? Megmutatom! és a hajamat is hátulról! OK?


XOXO


 




A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:
Háda: www.hadakft.hu
Deichmann: www.deichmann.hu

13 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett a hajad. Talál az arcformádhoz.

    VálaszTörlés
  2. Tuti az új séró! És a pulcsi is. Sajna megint aktuális a téli fejléced... Lehet, ha tavaszi lenne, az idő is megváltozna? Oké, csak semmi követelődzés, értem én.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretnék már tavaszi fejlécet! Remélem szombaton tudjuk fotózni! :))))

      Törlés
  3. Nagyon jó az új hajad formája:) a színe meg.. arrol csak annyi hogy pont ilyet tervezek magamnak is :D a felső meg minden oldalával kell nekem:D Szóval szupiii az egész

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átadom a fodrászomnak a nagy sikert. Ha pont ilyen színt akarsz, és kell a fodrászom száma, szólj! OK?
      A felsôt meg nem adom! :))))))

      Törlés
  4. A színe a formája, állati klassz lett!:)

    VálaszTörlés
  5. nekem is tetszik a hajad, juhééé! a felső pedig sokkal kevésbé retrós, mint a tegnapelőtti gyöngyösgalléros, legalábbis az én szememben mindenképp. szóval ez tetszik, a háta pedig bónusz pont. :)

    én is javaslom az új fejlécet, a pink szetthez oda is írtam, h szerintem megfelelő választás. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most kicsit más színekben gondolkodom. De még nem tudom milyen is lesz! :)))) Sajnos van idôm agyalni! :D

      Törlés
  6. A hajadnak nagyon jó a formája, a színe nekem nem tetszik, pedig nekem mindig ilyesmi vöröses árnyalatú lesz a hajam ha világosítanám. Viszont a te szemeid csak úgy világítanak tőle! :)

    VálaszTörlés
  7. És az miért baj? :( Szerintem az a legjobb benne!!!! :)))

    VálaszTörlés
  8. ÚÚÚ nagyon csinos vagy!A hajszín tökéletes,a frufru pedig nagyon jól áll! Ebben a nadrágban különösen látszik h mennyit fogytál! Gratulálok:)
    Ja és nagyon jók a fogyókúrás bejegyzéseid, nagyon inspirálóak:)Én is épp rajtavagyok a nyári álomalak elérésén, bár ilyen ramaty időben nehéz vidáman edzeni :( Az én nagy ellenségem a futás, nagyon nem szeretem alig tudom rávenni magam... Te hogyan kezdtél neki? Nincs véletlenül kezdőknek ötleted hogyan vágjak bele, hogy ne utáljam meg még jobban?

    VálaszTörlés