csütörtök, március 28

Csíkos és vidám


Tegnap próbáltam valami vidámat magamra húzni, mert az idő nagyon a jókedvem ellen dolgozott. Persze  nem hagytam neki. Mint a facebookon láttátok, egy közepes méretű hónyullal jeleztük a télnek, hogy jó lenne ha észrevenné, hogy már a húsvét közeleg. Azt hiszem vette a lapot, mert ma már olvadt. No annyira nem, szóval a mai 6 km-es futásomat még ropogós hóban és órás pocsolyákban felváltva tettem meg. De lesz ez még rosszabb. Jön az eső és a latyak... ajaj azt hogy oldom meg??? :)))
Visszakanyarodnék a szettemhez és egy hangyányit a futáshoz. Lötyögött a gatya rajtam... Combban pont jó, de a dereka 3-4 cm-errel nagyobb, mint kellene. Azt hiszem rá kell szoknom az övekre. Mármint nem az ilyen vastag díszövekre, hanem a gatyafelkötő övekre! :D
XOXO


 

6 megjegyzés:

  1. nekem nagyon tetszik a naci színe nah meg a koncepció is! ;)

    én 90%-ban övezek, általában picit nagy rám derékban a combban és seggben passzoló naci. de azokból is lehet ám jókat turini! (mondjuk nagyrészük nem túl hosszú életű, vagy csak én fogok ki rosszat)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi! Én nem nagyon szoktam turizni gatyót magamnak. Nagyon ritkán találok jót, és azt is alakítani kell! :(

      Törlés
    2. gatyát én is ritkán, ezt az övre értettem, h abból van sok turisom (bár utólag kezdek rájönni, h jó övre érdemes beruházni, 3 drágább darabom van, de azok nem is mennek 10-20-30 hordás után tönkre...)

      Törlés
  2. Na ez nagyon tetszik! (még akkor is, ha nekem te szoknyás lány vagy ;-) ) És éljenek a lötyögő gatyák! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is szoknyás lány az Anna! :D

      Törlés
    2. Ok-ok értem....szoknyák és ruhák! Küldetés elfogadva! :))))

      Törlés