szerda, március 20

Csini tavasz


Ma már bringával mentem dolgozni! Juhéééj. Délután pedig futottam 4 km-t. Amit mostantól emelni fogok 5-re, mert április elejére nagyon jó kondiban kell lennem, mert 10 km-t szeretnék lefutni a Vivicittán.
De beszéljünk a szettemről. Képzeljétek ezt a blúzt teljesen elfelejtettem, mire tegnap este 10-11 körül valami helyszínelős sorozat előtt punnyadva, szinte félálomban valahogy bekattant ez a szett. Reggel pedig szinte gondolkodás nélkül húztam fel. Aztán kicsit aggódtam, hogy a nadrág és csizma nem illnek össze, de jóban voltak egész nap. És az én lelkem is nagyon rendben volt a szettemtől. Nos hiába! Ha valamiben jól érzem magam, akkor JÓL ÉRZEM MAGAM! :)
Ti is jobban érzitek magatokat, ha a szerelésetek tökéletes számotokra? meséljetek erről! :)
XOXO


 




A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:
Háda: www.hadakft.hu
Deichmann: www.deichmann.hu

2 megjegyzés:

  1. csak a háttér "megvilágítástól" tűnik úgy, h máris követeli vissza a szőke a hajadban az évekig őt megillető helyet, vagy melírozva lett most?

    a szettet szimpi, bár én az esti megérzéseddel osztozom, a csimma és naci barátságáról, de ha te jól érezted benne magad, akkor az a lényeg.

    persze, szerintem nincs olyan nő, aki ne érezné jól magát pusztán attól, ha épp egy remekül összerakott öltözetben pompázik, ahogy az meg roppant frusztráló szerintem, ha valakiben már otthonról eljövet után tudatosul, h upsz, mennyire mellényúlt. szerencsére utóbbiban kevesebbszer van részem, de lustaságból ősz és tavasz között előbbi se oly gyakori, mint nyáron.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hajam nem lett melírozva, de napfényben ilyen a színe. :)

      Törlés