hétfő, március 25

Extrém leggings


Unokatesómmal voltam minap turizni. Tulajdonképpen az új családtagnak Dórikának akartunk rucikat túrni (túrtunk is rettentő sokat - rózsaszínt!), de azért körbenéztünk hátha magunknak is találunk valamit. Találtunk is! :)
Mikor először ezt a nadrágot megláttam csak vinnyogtam, hogy húúú aztaaa....majd rájöttem, hogy nekem ez tetszik. Utána jött a dilemma, hogy de nem lesz jó rám...aztán kiderült, hogy a -6 kiló, az -6 kiló. Szóval jó lett. Így megvettem, mert ütős, kihívó, és olyan mint én. Vasárnap ebben mentem anyumhoz, ahol mindenkinek az volt az első reakciója, mint nekem, de végül  család is megbékélt vele! Meg hát megszokták már a furi ízlésemet! :)
És ti? Megszoktátok már? :)))))
XOXO


 

9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Imáááádoooom !!!!!!! Az ízlésed és a nacit is :) csodás a mai szett. :) nagyon inspirálóak a bejegyzéseid:) neked köszönhetően már 2 hete én is elkezdtem a 90 napos diétát, csak sajnos(szerencsére) nekem összvisz úgy 6 kg-t kéne fogynom ami ugye nehezen akar megindulni. És hogy igazán megmutassam, hogy mennyi időt is töltök el nálad:D ezt a képet szeretném mellékelni bizonyítékként. Remélem meg tudod lesni:)

    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/892371_601253726569203_1068184543_o.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes, de remélem a motivációs bejegyzéseket sokat olvasgatod, és sportolsz is fogyókúra mellett.
      Fogyás beindításához próbáld ki a gyüminap utáni víznapot néha (havonta 1-2 alkalommal) Nekem az elindítja, fokozza a fogyási folyamatot. 6 kg a 90 napostól simán lemegy! Hidd el! :)))) Szurkolok, és jeletkezz, hogy haladsz! OK?

      Törlés
    2. Rendben jelentkezni fogok:) csak sajnos most épp szakdogát írok:S és a gyüminap is elég kemény, nem tudok gondolkozni rendesen. de lassan végzek vele, bár utána meg államvizsga szóval pfffff.. soha nem lesz már vége.

      Törlés
  3. Nekem tetszik, én először azt hittem, hogy ilyen "térkép" mintás a cicanacid!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is nagyon mókás lenne. Olyat is simán felvennék! :D

      Törlés
  4. NEm tudok határozott igennel se nemmel felelni! :)
    Nem rossz ez a naci amúgy, pedig én a csiricsáré vonalat nem szívlelem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyedi! és végül is vidám és fehérrel-feketével párosítva jó. ;)

      Törlés