szombat, március 2

Mert behülyítettek!


Persze egyáltalán nem bánom. :) Tagja vagyok a facebookon egy csoportnak, ahol felvetődött a BB krémek milyensége, hogyansága. Ott hallottam egy oldalról, az ott kapható krémekről, és rendeltem. És most boldog vagyok..... de nem menjünk ennyire előre.
Mert mi is az a BB krém? Ti tudjátok?
Teljes nevén Blamish Balm. Ez egy  gyűjtőnév, mint a púrer, szempillaspirál stb.  Bőrnyugtató balzsamként indult, amelyet bőrgyógyászok és sebészek használtak a lézeres kezelések hegeinek gyors kezelésére. Az érzékeny bőrt védték és regenerálták a segítségével. S amikor rájöttek – először egy koreai színésznő –, hogy szépíti, fiatalítja is a bőrt, a kozmetikai cégek továbbfejlesztették, a divathullám pedig felkapta.
Minden nagyobb gyártó kísérletezik, és igyekszik piacra dobni a saját BB krémjét. A legjobb állítólag mégis az eredeti koreai (bbkrem.hu), mivel ők több százmillió darabot értékesítettek, és lassan 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a BB krémek terén. Egyébként az ázsiai országnak rendkívül fejlett a kozmetikai ipara, a világ négy kozmetikai nagyhatalma közé tartozik. 
Hát innen rendeltem én is! Hozzáteszem, hogy mikor először felmentem az oldalra, kicsit sokkot kaptam, mert nagyon sok fajta van, de 15-20 perc olvasgatás, klikkelgetés után könnyen tudtam választani az óriási kínálatból. Ugyanis nagyon sok segítséget kapunk az oldaltól. Először is a BB krém "fül" alatt megjelenik, hogy milyen bőrtípusra keresünk krémet. Én az száraz és érzékeny bőr kategóriát nézegettem át. Volt átfedés, ez szűkítette a kört. Utána 2-3 kiválasztottról a BBkrém választás "fül" alatt olvasgattam többet. A Skin79 (VIP gold) Super Plus BB Cream-re esett a választásom. Tetszett, hogy egyszerre ránctalanító, naptej és folyékony púder. Ez nagyon megtetszett, és az életben használat közben nagyon meggyőzött.
Péntek este kaptam kézhez, és rögtön kipróbáltam. Először kicsit megijedtem, mert furi szürkésbarnás színe volt. Ajaj – mondtam – ez gáz. Persze azért felkentem, és valódi csodát láttam. A krém először furi színben csillogott az arcomon, majd egyszer csak szépen bemattult, és olyan színű lett, mint az arcbőrőm. Annyira megdöbbentem, hogy csak nézegettem magam a tükörben. Mivel vendégeket vártam, gyorsan porszívóznom kellett, gondoltam, akkor puding próbája az evés... És láss csodát, nem csillogott azután sem az arcom, hogy kimelegedtem, és nem volt a furi kicsit viszkető érzés, ami a krémpúderektől van. Szóval lányok, engem meggyőzött!!!! :)
Azt gondolom, hogy hétköznapokra sokkal jobb megoldás ez a krém, mint a folyékony púder, mert nem tömíti el a pórusokat, és még jótékony hatása is van. És hogy drága? Ha egy nappali kém, és egy púder árát összeadjuk, az szerintem kb. ennyi...vagy több! :)

XOXO



 

3 megjegyzés:

  1. velkám in dö klább, Anna! :D
    én bő 1 éve próbáltam ki az elsőt (skin79 diamond), már azt is szívleltem, de a mostani új (lioele waterdrop) meg már szinte szerelem. én előtte sosem használtam se alapozót, se színezett hidratálót, de ezt nagyon csípem. viszont azt kell, h mondjam, szerencsés bőröd van, nekem és a barátnőim nagyobb részének is szüksége van emellett hidratálásra. viszont a hatása imádnivaló.
    van, h egy épp előbukkanó pattanásra kenem csak rá itthon és ha még idejében sikerül elcsípnem, ki se jön.

    jah és te egyedül akkor nagyon jól belőtted, én bb Anditól kérek mindig segítséget, ha bb kence szűz barátnő szeretne magának terméket.

    és az egyéb cuki és hasznos termékekről még akkor nem is beszéltünk! többféle maszkom van tőlük, azok is nagyon jók. az örök kedvenc a csokis, de most az epreset is szereti a bőröm és hamarosan jön a rizses bevetése. de a fátyol maszkokat is kedvelem... jó, inkább abbahagyom. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem Missha M signature bb krémem van, több mint egy éve megvan és szeretem mert nem olyan erős a fedése mint az alapozóknak mégis egységes lesz a bőröm. Legközelebb lehet én is a skin79-tól fogok valamit kipróbálni :)

    VálaszTörlés