kedd, március 12

Pink tavasz


Tegnap olyan tavasz, hogy csak na! És én nem akarom elhinni, hogy hétvégén hideg lesz. Ugye nem is lesz? :) A szettemben vannak új darabok. Például a nadrágom, ami egy igazán szuper csőnadrág. Történt ugyanis, hogy pénteken felvettem a fekete nadrágomat, és a tavaszi napfény felhívta a figyelmemet rá, hogy már nagyon kopott. Így szombaton a pécsi árkádban kötöttünk ki, ahol a férjem nőnapra vett nekem egy csőnacit. Még mielőtt azt hinnétek, hogy így oldotta meg a nőnapot (gyorsan kifizetett valamit, amit meg akartam venni), akkor ki kell mentenem: egy csokor virággal várt Pécsen és egy mondattal: a virág mellé jár egy shoppingolás. :) Azt hiszem ismer! :))))
A pulcsit anyum kötötte, hogy az újdonsült pink korszakomat megfelelően ki tudjam élni! Szóval akkor most javítom a címet tavaszi szettről családi szettre! OK? :)
XOXO


 




A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:
Háda: www.hadakft.hu
Converse: http://www.converse.com/

5 megjegyzés:

  1. Hol vanak a szép cipőid? Hiányoznak!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyikre gondolsz? :)
      De amúgy holnap olyan cipőt kapsz! :))))) Csak pislogsz! :)))

      Törlés
    2. Azokra a csinos, nőies cipőidre,például a magossarkúkra. Akkor várom. :)

      Törlés
  2. erre a képre is cserélheted a bemutatkozó képet! ;)
    igazi tavaszi, remélem el is űzi a hétvégét fenyegető zimankót! (nem, én sem hiszem el, h ennyire elromolhat az idő! :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon imádom, a legjobban talán a sál miatt, de nekem jó a cipő is, maradhat, a lényeg, hogy kényelmes, rohangálós legyen! Nagyon jó! :)

    Anyukád pedig nekem is köthet ilyen pulcsit :P

    VálaszTörlés