péntek, március 8

Pure and simple


Ha már ilyen felirat volt az ékszereken, gondoltam ezt a címet adom a szettemnek, ami azt hiszem illik is rá. Amúgy ez volt Mácsár Anditól az első ékszer, amit vettem. Valahogy a felirata, a színei, annyira megfogtak, hogy meg kellett vennem. :) És ez egy lavinát indított el, amit nem bánok. Főleg, mert ez a lavina egy barátságot és sok közös projektet is hozott magával!
Igen, jól látjátok, a tegnapi szettem teljesen laza, és sportos. Ugyanis én ma (péntek) szabin vagyok, így én tegnap tartottam meg a csütörtököt. Csak semmi feszengés, csak semmi csinosság. Kényelem és sok munka! Ez volt a tegnapi jelszavam. Na persze az ilyen egy napos szabik sem arról szólnak, hogy az ember lógatja a lávát, és kapcsolgatja a tv-t. Legalábbis nálam. Délre már kimostam, félig kitakarítottam....
Nektek mivel telt a péntek? :)
XOXO



 




A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:
Háda: www.hadakft.hu
Deichmann: www.deichmann.hu
 

2 megjegyzés:

  1. Én is tegnap tartottam meg a csütörtököt :)

    Nálunk a munkahelyen össznépi nőnapozás volt fincsi sütivel és virággal. Délután pedig szétshoppingoltam magam a Rossmannban és elmentem fodrászhoz. Mert megérdemlem.

    VálaszTörlés
  2. tetszik a felsőd, szeretem az iylen sportos szettet. :)
    én átlagos pénteket tartottam, kivételesen némi délutáni ágyban pihivel, aztán pedig bevetettem magam az árkádba, ahol leginkább a tchibot irányoztam meg. vettem egy új lukyasztó-t, amihez volt egy szegecselő is, nah meg 100 szegecs, roppant jó vételnek éreztem. most volt 20%-os kuponos akció is, két termék vásárlása esetén, így hozzácsaptam még egy nagyon mókás gyurmázó szettet (szupi hengerrel, kapargatóval, 3d-s formanyomós tetőkkel), amit majd a kedvenc barátnő gyerekem kap a szülinapjára. tuti bizniszt csináltam, roppant elégedetten távoztam a boltból. jó, utána még a rossmannban is vettem pár körömlakkot és szemfestékes sminkszert, most nyitottak újra és hnap zárásig 25%-os akcióban van minden dekorkozmetikum! (hátha valaki kedvet kapna;))

    VálaszTörlés