kedd, március 19

Retro felső


Ezt a felsőt nem olyan rég turiztam. Tulajdonképpen azért vettem meg, mert nagyon hasonlított azokra a felsőkre, amiket még gimis korunkban hordtunk. Emlékeztek rá? Piszok nagy divat volt. Bolyhos volt, és különböző óriási virágok voltak rajta. Persze mivel Bonanzás és Depeche-s voltam, egyáltalán nem hordtam ilyeneket. :))))
De most vettem magamnak ilyet, mert most már érettnek érzem magam egy ilyen felsőt! Hihihi.... na ez itt kicsit vicces mondat volt, érzem!
Imádom, hogy ma már kisütött a nap. Így a hajam vöröses színe is jobban érvényesül. Bár a fotón úgy áll, mintha egy vödör zsírt kentek volna rá, de már nem volt kedvem megmosni, mert ma már újra elkezdtem futni! Ugyanis tesómmal megpróbálkozunk a Vivicittán a 10 km-es távval! :)))))
XOXO


 




A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:
Háda: www.hadakft.hu
Deichmann: www.deichmann.hu

6 megjegyzés:

  1. Tökéletes. Nme rég én is turkáltam két szürke szoknyát, úgy, hogy megyek is ki mosni őket. Csak az enyémek hoszabbak, mert nekem nincsenek ilyen formás lábaim.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves vagy, de szerintem van mit takargatnom! :)))

      Törlés
  2. :) én úgy emlékszem erre vissza, h az anyukák hordtak inkább felém ilyen felsőket, pedig nincs is köztünk csak 6-7 év. :)
    sztem ennél sokkal csinibb blézered is van, ez is olyan nénis nekem, de deréktól lefelé tetszel! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ne ezt a "deréktôl lefelé tetszel" mondatot félre ne értsék!!!! :)

      Törlés
    2. aki nem tudja összekombinálni a két részt, az így járt! ;)

      Törlés