vasárnap, március 31

Shopping szett


Tegnap anyukám elkergetett shoppingolni. Kitaláltam ugyanis mit szeretnék szülinapomra, és szegény egyrészt nem kapott olyat, amit szeretnék, másrészt lebetegedett. Szóval azt mondta menjek, és szerezzem be én magamnak. Így tegnap délután elmentünk és megnéztük az Árkádot, ami kapott egy újabb rész (rettentő fantáziadúsan Árkád 2-nek nevezték el), és míg férjem a Lego boltban és a könyvesboltban lófrált, addig én próbáltam beszerezni a megálmodott ajándékot!
Hihi....remélem észrevettétek, hogy nem árulom el, mi is az. NEEEEM! Mert holnap lesz a szülinapom, és így nektek lesz meglepetés! OK! Mindenképp hozzatok nagyítót, mert pici és vicces, és a holnapi képen meg kell keresnetek! OK? Lehet, hogy egy játék is lesz ebből? Aki megtalálja kap ajánékot tőlem! Hmmm.... jól hangzik, nem? :))))))
XOXO

 

8 megjegyzés:

  1. Hűűű, nagyon nagyon csinos:)
    Imádom a matrózos szetteket:)

    VálaszTörlés
  2. Jaj a nyakláncod már mennyire cuki! Jól látom, hogy mikiegeres?

    Honnan van? *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Mikiegeres! És Mácsár Anditól van! :D

      Törlés
  3. tökéletes rohangálós megoldás ez is, a laza éned is bírom! az ajivadászat pedig vicces, izgulok, h jókor lessek ide és még ne lőjék le a poént! ;)

    egyébként pedig éljeeeeeen! BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT, ANNA! ma már nyugodtan mondhatom. (hehe, Te is se voltál április elsejei tréfa)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha azt gondolom, hogy csak egy vicc vagyok. Néha negatívan, néha pozitívan gondolom ezt. Próbálom a legtöbbet kihozni ebből! :))))
      Nagyon kell lesni! :))))

      Törlés
    2. szerintem viccnek lenni nem rossz, szüksége van rá (olykor) mindenkinek! ;)
      izgulooook és csak most megyünk "ebédelni" apával...

      Törlés
  4. Majd megpróbálom, megtalálni, de a lényeg: BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :)Szuper a szetted!!!!

    VálaszTörlés