szerda, március 6

Tavaszi tengerészes

Hoztam egy jó kis tavaszi szettet nektek. Bár megsúgom nektek élőben jobban tetszett a szerkóm, mint így képeken, de erről most hosszasan nem beszélnék. Azért azt megsúgom, hogy a hasam tájékán a 3 napig párolt káposzta evés meglehetősen meglátszik, és mindenféle trükköket elfogadok a csikaró fájdalom ellen. A "ne egyek többet párolt káposztát" szóba sem jöhet! :))))
Most kicsit tüzetesebben meglesve a szettem, nagyon sznobra sikeredett. Sehol egy turis cucc! :))))
Ja és igen, a Tchibo tavaszi ruhakínálatának nagyon elcsábultam. Milliomos férj hiányában csak ezt az egy inget vettem meg...pedig csudaszép volt minden! :)))
Visszatérve a káposztára, ti mivel kúráljátok a puffadást? :)
XOXO


 






A szettben szereplő ruhák és kiegészítők beszerzési helyei:


Tcsibo: www.tchibo.hu

9 megjegyzés:

  1. Ezt a Tchibo ing nekem is, nagyon tetszik, de ennyire gyűrődik?
    Dipankrin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gyűrődik annyira, de bringával voltam aznap, és egy pulcsit húztam rá...szerintem azt látod. Amúgy ajánlani tudom, mert kifejezetten nem vékony, és nagyon puha anyaga van. Persze tényleg 100% pamut, aminek a következménye, hogy este 5-kor már nem olyan frissenvasalt, mint reggel! :)

      Törlés
  2. Miért jó a sok párolt káposzta? Ez valami speckó diéta? Nagyon jó a nadrág és az ing is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy speckó diéta. Imádom, pedig tudom, hogy nem bírja a hasam. :D

      Törlés
  3. Puffadás ellenszerét én sem ismerem, de a párolt káposzta iránti rajongásodat meg tudom érteni - egy cipőben járunk! A "sznob szett" nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Egy hős vagy! :)
    Én megvettem a kék blézert + a korall balerinát és a hozzá illő övet... És mivel annyira szeretem a púder nadrágos szettjeidet még a púder színű chino-t is. Egy kicsit szemléltetve, hogy van tartásom is: a kék-zöld pöttyös sál és a korall felső volt az, ami már nem jött velem.
    Puffadás ellen meg állítólag az espumisan gyöngy nagyon jó -de én még személy szerint nem próbáltam, de ismerőseim szerint jó.
    Nekem tetszik ez a szett! :)
    Igazi laza elegancia! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azta mennyi mindent vettél... NAGYON IRÍGY VAGYOK!!!! De komolyan. A balerina csak azért nem jött velem, mert 38-as volt a legkisebb... az én lábam meg 35-ös! Én még a zöld gatyával szemeztem, de van 4 chino nacim, így azt mondtam magamnak, hogy NEM! Persze most már bánom! :(

      Törlés
    2. Ja Espumisan gyöngy nekem semmit nem ér. Egyszer bevettem egy dobozzal, és semmi hatása nem volt. Közben eszembe jutott az ősi recept: Édeskömény tea! Attól jobban lettem sokkal. :)))

      Törlés
    3. Örülök, hogy jobban vagy!
      Igen, rengeteg mindent vettem. Szerencsére így legalább legközelebbre (ami nagyon sokára lehet megint!!!!) összegyűlt a hűségprogramos kedvezményem!

      Törlés