kedd, június 4

A nagyon laza


A mosolyom inkább vicsorgósra sikeredett. Ennek meg van az oka. Konkrétan a nagy lábújjamtól a hátam közepéig iszonytató izomlázam van! :D Vasárnap ugyanis (kicsit túlvállva magamat) nagyon aktívan részt vettem a 10. Dabasi futónapon. Tartottam 2 bemelegítést és futottam 10.5 km-t! Mindezt úgy, hogy hajnalban keltem, és egész hetem kemény volt! :) De túléltem..jó volt...jön hosszabb beszámoló képekkel! OK?
A nadrágot szombaton turiztam, és képzeljétek, csak azért vittem a próbafülkébe, mert: "na felpróbálom, úgysem jó, de  motivál, hogy tovább tegyek az alakomért!" duzzogva elkezdtem felhúzni...és ...tadaaaam!!!! :)))) Olyan fergetegesen boldog voltam, hogy otthon sütöttem is egy tortát (mascarponés répatorta norbi listből esterittel!), amit jól elfelejtettem lefotózni nektek! Nah majd legközelebb! Amúgy a turiba nőcis blúzért mentem, és képzeljétek találtam azt is! :D Majd valamelyik nap jön az is!
Most kisütött anap és így egy hangyányit jobb kedvem van! De azért nem vagyok annyira boldog. Főleg, hogy mindenki azzal ijesztget, hogy az egész nyár ilyen lesz! Na de kéééérem! :(



XOXO

 





PS: íme egy méglazább beállás! Hihihi
Ja és a farmerdzsekim jól nézzétek meg! Több, mint 10 éves! :)


2 megjegyzés:

  1. Csini vagy! Sajnos tényleg nem nyáriasan öltözve. A képeidet elnézve nem gondolnám, hogy június van....

    VálaszTörlés
  2. :D vidám, vagány szett és nem is látszik rajtad az izomláz! durva vagy, de oda vagyok a lelkesedésedért, nah meg persze a kitartásodért is. ;)

    VálaszTörlés