szombat, június 15

E-bay rendeléseim


 Ha még soha nem vásároltál az E-bayről, most valahova jól dugd el a bankkártyád! Akár le is fagyszthatod (Boltkóros naplója módon), úgyis elő fogod venni, és úgyis venni fogsz valamit!

Én úgy kezdtem, hogy szerettem volna egy barna egyszerű táskát, és lavinaként indultam be!
Gondoltam, megmutatom miket rendeltem eddig, és leírom, mennyire vagyok elégedett.

A szabályaim:
– Amíg az előző rendelés nem érkezik meg, nem rendelhetek újat! Haha...persze, hogy nem tartom be! De hál istennek a bankkártyámon van egy internetes rendelésre vonatkozó korlát (sajnos telefonon, ügyfélkóddal pár órára felfüggeszthető), így azért nem visz el az ár....annyira. Ok, és bankkártyával nem rendelkező unokahúgiknak is rendelek , ami persze inkább bűntett, mint dicséretes tett! :)
– csak olyn terméket választok, ahol ingyenes a postázás (I love free shipping)

Amiket eddig rendeltem:
Rendeltem táskát, telefontokot, nyakláncot, szendvicssütő kis tasakot és szoknyát (ez utóbbit nem olyan rég, és még nem jött meg!)
Mutatom őket:






Rendeltem Kínából, Hongkongból és Angliából, és mindenhonnan épségben megérkezett eddig. A csomagban mindig az volt, amit rendeltem, a minőséggel eddig maximálisan meg voltam elégedve. Angliából kb. 2 hét alatt ideért, a másik két országból 3 hét volt a szállítási idő.

Tapasztalataim:
Szerintem ékszereket érdemes vásárolni, mert kb. fele annyiba kerülnek, mint egy üzletben, és pont annyit tudnak, mint amiket ott vesz az ember. A táskával csak annyi a bajom, hogy olyan tipikus kínai szaga van, de már kopik, múlik (szeret az erkélyen aludni), és amúgy egy nagy szerelem a miénk! :D Mivel a szoknya még nem érkezett meg, a ruhákról nem tudok véleményt mondani, de abból (ruhából) unokahúginak 3-at is rendeltünk, szóval lesz értékelhető tétel hamarosan több is! Ígérem megvizsgálom, megfogdosom alaposan! OK?

Ja a szendvicssütő tasak kipróbálva! Sajnos túl finom a sajtos szendó, ami készül vele! Férjem szerint csináljunk egy tesztelő vacsit, amikor több mindennel megkenjük a kenyerünket. Majd próbálok jegyzetelni és fotózni, és mutatom miket lehet csinálni vele! OK?

Ti rendeltetek már E-bayről? És hol van most a bankkártyátok? A kezetekben? :D



XOXO

 

8 megjegyzés:

  1. Veszélyes üzem, könnyű rákapni :)
    Ez a kis szendvicssütő tasak mit tud egész pontosan?

    VálaszTörlés
  2. de mókás ez a papír, én is rendelek! :) persze a tuti "feltéteket" is örömmel veszem! ;)

    én már nagyon sokszor rendeltem, most épp a barátoktól kapott meglepi ebook readeremhez várok egy tokot, angliából.
    leginkább mindenféle hasznos és haszontalan apróságot teszek kosaramba és eddig csak jó tapasztalatom volt, pedig már vagy 30 csomagom érkezett.

    VálaszTörlés
  3. Gyengéim az ékszerek, és tényleg nagyon olcsón lehet hozzá jutni olyan nyakláncokhoz például ami itthon több ezer. Most várok egy szépséget, plusz én is kinéztem már magamnak ezt a fekete-arany nyakláncot.
    Engem is érdekel mire jó ez a szendvics-zacskó?

    VálaszTörlés
  4. Szendvicssütő zacsival pirítóban lehet csomó mindent csinálni! Pl. halat is lehet sütni!!! De lesz bejegyzés róla! Ok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. oké! :) a múlt héten "sajnos" kétszer is voltam a culinarisban és ott láttam ilyet, a neten most persze nem leltem a webshopban, de ha legközelebb megyek, meglesem a márkáját. ;)

      Törlés
    2. Sajnos nekem nagyon ízlett ez a sajtos kenyérke, de szerintem rém hízlaló dolog. Még akkor is, ha Update kenyérrel eszem, ugye? Épp ezért én rajta vagyok, hogy esetleg padlizsánt, cukkinit süssek benne. Olaj és konyhamelegítés nélkül...jó lenne! Remélem működik! Mindenképp fotózok, és jelentkezek ez ügyben! :D

      Törlés
  5. Még soha nem rendeltem E-bay-ről, de elég sok minden tetszik.
    Azt lehet szűrni, hogy ingyenes szállítás?

    Timi

    VálaszTörlés
  6. Még én sem rendeltem, de most kinéztem nyomdákat. Ha pl. free shipping-et ír, de a részleteknél ezt, akkor ez mit takar?

    Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer's responsibility.

    VálaszTörlés