hétfő, június 10

Jó kis nap!

Mostanában szuper vasárnapjaim vannak! A tegnapi nap is nagyon jó volt!
Minden úgy kezdődött, hogy pénteken kisütött a nap, amitől valami olyan energiák szabadultak fel bennem, hogy délután 4-től 10-ig: bevásároltam, elmentem postára, elmentem a Norbi bolta, befejeztem a takarítást, letornáztam Réka 90 perces alakreform tornáját, zuhanyoztam, hajat mostam, szoliztam, é kimentem a férjemért az állomásra! Na???? Szombaton anyunál voltunk, csak ültem egy helyben megpilledve.
Vasárnap már kipihentem magam, és terveim voltak a napra! :)
Reggeli szöszmötölés után gyorsan megfőztem az ebédet! A menü: Borsós rizsszem tészta nekem sült rákokkal (képzeljétek mostanában eszem halféléket!) férjnek parmezános csirkefalatkákkal. Hozzá egyszerű saláta és bodzaszörp. Természetesen az erkélyen ebédeltünk! :D


Ebéd után kis pihenőt tartottunk, majd brinyóra pattantunk, és betekertünk a belvárosba (jajj nagyon éreztem Réka kemény edzését a combomba!)
Első körben a Wampon meglátogattam rég nem látott árulótársaimat. Persze jól bevásároltam náluk! Vagyis csak a Mood Patentékszernél hagytam jó sok pénzt, de csudi jó új patentokat vettem! Majd sorban mutatom őket! :)
A Wampról átsétáltunk a Könyvhétre! Közben megálltunk egy jeges kávéra:


A könyvhéten első körben gyorsan megvettem Farkas Via könyvét és gyorsan dedikáltattam:




Via nagyon lelkesen és türelmesen dedikált. Mindenki kapott szép iránytűs pecsétet, meg matricát. És igen, Biusnak is dedikálta! A dedikálás után férjem úgy vetette bele magát a Könyvhétbe, mint én szoktam a pláza üzleteibe. Én 15 perc után visítva időt kértem tőle, és megbeszéltük, hogy kap egy bő órát nézelődni, addig én a Váci utca üzleteiben "kipihenem" magam! :D Na persze, hogy úgy indultem, hogy nem veszek semmit...és elvertem egy rakat pénzt! :( De csudi jó áron és csudi szép dolgokat vettem! Mindent mutatok sorban majd! OK???
Zárójelben megjegyzem, hogy a MAC boltban megvettem első profi sminkecsetét...jajj valami nagyon jó! Ja és az üzletben a személyimet elő kellett vennem, mert nem hitték el, hogy 37 éves vagyok! :)

Férjem még a megbeszélt idő után cikázott, itt ezt, ott azt.... ebben a hónapban már nem eszünk, mert nagyon sok könyvet vettünk! Így jártunk...két magyar szakos! ÁÁÁÁ....
Boldogan a szerzeményeinkkel hazatekertünk. Annyira mámorosak voltunk az új dolgoktól, hogy mindketten elfelejtettük a Dunát megnézni! :)))) Így nem lettünk katasztrófaturisták!
Otthon egy nagy pohár bodzafröccs mellett belevetettük magunkat a könyvekbe! Ja és Biusnak megmutattuk, hogy kapott dedikálást! :)))







12 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos bejegyzés lett! :) Csini vagy a képeken... És az a rengeteg könyv...ah imádom őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem olcsó mulatság manapság szeretni a könyveket! :( De most jó...simogatjuk őket és olvasunk mindenhol, kádban, erkélyen... :D

      Törlés
  2. Tényleg szuper hétvégétek volt! És nagyon csinos vagy!

    VálaszTörlés
  3. Én megszeretnék köszönetet mondani neked. Átestem a tűzkeresztségen, életem első turizásán. Felkészültem, hála neked, és ennek köszönhetően 12 db felső gazdagítja a ruhatáram. Köszönöm, és azt hiszem, már nincs megállás! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Részleteket!!!! Hol voltál? Miket vettél? Hogy csináltad??? :))))
      Úgy örülök! :)))

      Törlés
    2. Természetesen a turizós posztodat elolvastam, így felkészülten mentem végül is aNagy Lajosra. Jó volt, mert pénteken volt készlet váltás, (hétfőn mentünk) a vihar miatt kevesen voltak, tesómmal ketten végig mentünk és mindent szó szerint betartottunk, amiket írtál. Még a próbánál is, és hipp hopp két óra alatt lett 12 felsőm. :) A legtöbb szerintem alig volt hordva. És a lényeg, hogy még jól is éreztük magunkat. :) Szóval nagy nagy köszönet, de tényleg!!!!!

      Törlés
    3. Húúú nagyon jól hangzik! Engem most a kolléganők csábítottak turizni holnapra! Nagyon jól hangzik!!! Szerintem nem fogok ellenállni, főleg a lelkes beszámolódat olvasva! :D

      Törlés
  4. nagyon cuki ez a kék rucid és jól is áll! :)
    szuper mozgalmas hétvégéd volt, most szerencsére nekem is. a könyvhétre én is ki akartam menni, de miután péntek este a meglepi bulin kaptam egy hipiszupi kindle paperwhite ebook olvasót és amúgy is rendeltem már előtte magamnak-magamtól könyveket, így inkább ezt most kihagytam és inkább azt határoztam el, h nekiállok a hatalmas könyvkupac valamelyikének, ami még érintetlenül vár rám. :)

    jajj és a kaja nagyon guszta, én hónapokig képes lennék mondjuk rákosrizsen vagy sült tésztán elélni. meg is kívántam most rendesen, nem éééér! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúú ne is mondd! Lidl-ben veszem a rákfarkakat, de még így is jó drága. De egyszerûen imádom: salátának, rizzsel, tésztára...
      Most az új kedvenc vacsi: salátalevél, paradicsom, pirított rák és Update majonéz! :)
      Ja a ruha: Nem lehett a turiban hagyni, mert cuki vitorláshajók vannak rajta! (persze nagy volt...szûkíteni kellett!) Abszolute Balaton ruha! :D

      Törlés