hétfő, augusztus 12

Tchibo rendelésem

A történet úgy kezdődött, hogy tesóm megkérdezte mikor megyek a Tchibóba, mert ő kinézett egy akciós ruhát. Mondtam neki, hogy azt akkor meg kell rendelni, mert nem bizti, hogy pont abban az üzletben lesz, ahová megyek. Így jött, hogy akkor rendeljünk. Ő utána visszakozott, hogy de nincs csak 36-38-as méretben a ruha, lehet, hogy az neki kicsi lesz, de én bíztam benne, és megrendeltem neki, mert tudom, hogy jó lesz! (még nem próbálta...majd hétvégén)
Ja erről a ruháról van szó:


Mikor a leértékelt cuccok közt bogarásztam a webshopban, megtaláltam azt a tatyót, amit hónapokkal ezelőtt kinéztem, csak drágának találtam. Most 3990 Ft-ért rendeltem meg. Óriási nőcis sporttáska, és nagyon tetszik!


Ezután férjemnek rendeltem egy kábelrendező szettet, mert mindig morgolódok vele, hogy a számítógép környékén nem tudok rendesen takarítani, mert a kábelek össze vissza mennek. Most remélem hamarosan beveti, és könnyebben fel tudok törölni a dolgozósarokban! :)


Vettem két törlőkendőt. A számítógépre (Ok, monitorra...de lévén iMac-ről szó...az egyben számítógép) és mobilra. Ezeket is kicsit a férjem miatt vettem, először is rosszul volt, hogy ablaktisztítóval takarítottam a gépet, másodszor mindig piszkált, hogy az telefonom maszatos. (Na de könyörgöm: ÉRINTŐ képernyős! :) )


És mivel szeretem ám én a férjem: vettem neki egy jégkrémkészítőt. A kánikulában ki is tudtuk próbálni, és nagyon ízlett neki. Mi SIÓ citrom és lime üdítőt fagyasztottunk le. Olyan lett, mint anno a Calippo jégkrém. Van még olyan?


Magamnak vettem cuki jegyzetfüzeteket. Most jól is jönnek, mert csak A6-os méretűek, és hordhatom magammal, és konkrétan az egyikben írom mindig, hogy mit és mennyit eszem, a másikban az éppen megvett vagy használt élelmiszerek kalóriaértékét jegyzetelem ki! :D


És vennem kellett hozzá szép tollat is! :))))


Egy ideig azt hiszem el leszek tiltva a Tchibotól. Pedig mindig nagyon szuper dolgaik vannak... És a honlapon napról napra újabb dolgokat áraznak le! :)



XOXO



1 megjegyzés: