vasárnap, október 13

Egy doboz meglepetés


Pont egy éve indult útjára Magyarországon a Pixibox kezdeményezés. Most biztos sokan azt kérdezitek? Micsoda??? A PIXIBOX egy csodás kis doboz, melynek tartalma meglepetés. Mindig magas minőségű kozmetikumok teljes kiszerelésű termékeiből (1-2 db.), és mintáiból (4-6 db.) gondosan összeállított, kéthavonta megjelenő és kiadásonként változó tartalmú válogatás. Amit benne találhatsz: smink, arc-, test-, köröm-, hajápolás, parfüm termékek. Inforámciós kártyát a termékekről, illetve egyedi akciókról, kedvezményekről szóló tájékoztatást. Mindez 3990 Ft, ami a kiszállítási díjat is magába foglalja.
Én egy hónapja olvastam először róluk, és azonnal regisztráltam magam az oldalon, és ezzel egy időben a Facebook oldalukat is lájkoltam, mert olvastam, hogy ott tudom legjobban követni, mikor is lesz a következő doboz, amire jelentkezhetem. Egy éve még nem volt ilyen népszerű ez a kis doboz, ám ma már nagyon figyelni kell a doboz megjelenését, mert pillanatok alatt elfogy. Nekem óriási mázlim volt, mert ugyan hétfőn 11-től lehetett rendelni, én 11:07-kor kapcsoltam. Ráadásul a népszerűség miatt kicsit a rendszer lassú volt, de nagy nehezen sikerült rendelnem! Rá 2 percre elfogytak a dobozok! :)
A doboz nagyon hamar megérkezett, amit egy e-mail előzött meg. Az e-mailben pontosan leírták, hogy mikor és hogy fog megérkezni a doboz, és hogy akár még most is megváltoztathatjuk a szállítási címet. Ezzel a lehetőséggel én éltem is, mert rájöttem, hogy a szállítási időben a munkahelyemen fogok csücsülni. :) Csütörtökön meg is érkezett a doboz, és meg nagyon kíváncsian nyitottam ki!


A doboz látvány aegész megfogott, és utána át is futott az agyamon, hogy tul. képpen már a doboz is ajándék, hisz egy szép, igényes és tartós kis dobozról van szó, ami egy nő hálószobájában nagyon is sok funkciót tud betölteni.  Én azt hiszem a karkötőimet fogom tárolni benne, de még nem véglegesítettem a helyét. :)


Aztán jött a kibontás. Őszinte leszek, én egy kicsit csalódtam elsőre. Olyan kevésnek és kicsinek tűntek a dolgok. De ez csak elsőre volt így, mert aztán (kolléganővel együtt) átvizsgáltuk a tartalmat, és mondhatom nagyon klasz kis dobozka ez. Van olyan benne, amit megtartok, volt aminek nagyon örültem, de volt olyan, amit már tudom is kinek fogok ajándékozni.


Lássuk a tartalmat:
– OPI körömlakk mini kiszerelés:
Nagyon tetszik a színe. Olyan narancsos piros, szerintem nagyon klassz őszi. Szeretni fogom. Ma este lehet, hogy fel is kerül a körmömre! :)
– Kérastase hajápoló (Elixir Ultimate szépségolaj)
Ennek örültem a legjobban. Főleg, mert van ilyenem (Vicces, de azt is tombolán nyertük férjemmel), és mindenkinek ajánlom. A haj csillogó, jól kezelhető lesz tőle, de egyáltalán nem zsírosodik, és nehezül el! ÁLOM!!!
– VICHY Idéalia Life Serium (7x15 ml)
Ezt a terméket nagyon ki akartam próbálni, mert mostanában észrevettem az arcomon a stresszt és a 37 évet. Az sem zavar, hogy csak minták, mert én szeretem az ilyen mintákat. Utazáshoz első osztályú, illetve az ilyen préium krémeket én hetente 1-2 alkalommal használom egy hosszabb arcápolás (radír, masz, pakolás) befejező lépéseként. Egy mintát tegnap el is használtam, és egyenlőre nagyon tetszik, lehet, hogy a dobozban lévő 20%-os kupont erre fogom felhasználni!
– VICHY Eau Thermale - termálvíz 50 ml
Vízhiányos a bőröm, azt hiszem jó helyen lesz nálam. Még nem próbáltam, de remélem üdébb lesza bőröm tőle.! :)
– VICHY Purete Thermale 3un1 - micellés szerkezetű bőrnyugtató arclemosó (100 ml)
Mivel pont most vettem arclemosót, ezt elteszem későbbre. Szerintem nem fogok csalódni.
– Barefaced beauty Mineral Blusher - ásványi arcpirosító "Athena" árnyalat
Hát ez nagyon jókor jött! Pirosító mindig jól jön jön, nem? Azt hiszem ma pi is próbálom, de már így dobozban is nagyon tetszik a színe.
– Nina Ricci - Mademoiselle Ricci női parfüm (4 ml)
Nina Ricci nem az én világom, de lesz kinek adnom! :D
– Biotherm Aquasource Nuit éjszakai hidratáló arcápoló gél (5 ml)
A leírás szerint reggelre ragyogóbb és simább lesz az arcom...na meglátjuk! :)
– Biotherm Aquasource  BB krém (1 ml)
Egy újabb BB krém... azt hiszem az az utazós pakkban kap helyet.
– Biotherm Aquatrio három lépés az arcbőr átfogó ápolásáért (3x15 ml)
Ezt is valamelyik arcápolós estémen lesz főszereplő. :)

Ezeket kaptam! És most így még egyszer átolvasva, leírva arra jutottam, hogy nagyon megérte nekem ez a doboz! :) Szóval csatlakozzatok ti is ehhez a szupi kezdeményezéshez! Ki az aki már Pixibox tulajdonos? Ki fog most csatlakozni?


XOXO
 

5 megjegyzés:

  1. nekem van három pixiboxom, de ezt most nem tudtam megrendelni... :( Pedig nagyon tetszik a tartalma!

    VálaszTörlés
  2. De jó! A keratinos hajápolót elfogadnám, majdnem a csomag árába kerül! Megérte! A szépségbolt-nál is van hasonló doboz, de ott 4990Ft; ennyiért nem mertem rendelni. Hogy mikor lehet dobozt rendelni azt a face-re írják ki? Sajna én azt a munkahelyemen nem tudom nézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a facebookon láttam, hogy mikor lesz új doboz, de előtte lévő nap este már szóltak, hogy "holnap 11-kor!" :)

      Törlés
    2. Köszi! Már regisztráltam is:)

      Törlés