hétfő, október 21

Egy turikóros naplója


Ismét olyan bejegyzés következik, ami előtt jó, ha lefagyasztod a bankkártyád! :) (Én szóltam!)

A történet ott kezdődött, hogy unokatesóm otthon van gyesen, és mint minden gyesen lévő kismama rákattant a netről rendelésre. Persze megértem, mert én nem vagyok gyesen lévő anyuka, de a netről rendelés annyira jó. Mert kényelmes, mert izgalmas...és mert megéri!
A Ruhaözön oldal tulajdonképpen egy webturi. Szóval nekem találták ki, ugye? Régóta nézegettem, szemezgettem a rucik közt, aztán múlt héten rászántam magam a vásárlásra. És most, hogy már vásároltam merek írni nektek tapasztalatokat.

– Az oldal regisztráció nélkül is nézegethető, de érdemes regisztrálni és a neked tetsző ruhákat a kedvenceknek jelölni, mert később nem bizti, hogy a több mint 10 ezer ruha közt megtalálod újra a klassz kis pulcsit a szivecskével! :D
– Hetente kétszer töltenek fel sok-sok újabb ruhát. Tehát kedden és pénteken este érdemes nézegetni az oldalt. nekem a péntek esti kedvenc agybeteg szórakozásom, hogy nézegetem és kedvelgetem a ruhákat. :)
– Érdemes a mérettáblázatot és a minőségi kategóriákat megnézni vásárlás előtt. Mérettáblázatból megtudjuk, hogy mit is mérnek le a ruhán. (Persze ehhez érdemes magunkat, vagy egy pont jó ruhadarabunkat lemérni!) A minőségi kategóriákat is érdemes nézni, bár aki rendszeres turis, az a kép alapján be tudja azonosítani, hogy jó-e. Amúgy szerintem nagy százalékban szinte teljesen új ruhák vannak az oldalon.
– Szállítás 13 000 ft felett ingyenes. Én most kevesebbért rendeltem, és a PickPack pontos rendszert választottam, mert azt nagyon szeretem. Rendeléstől számítva 4 napon belül átvehettem a csomagot.
– A ruhák csoportosítva vannak (Férfi, női, gyerek stb.), amik újabb alcsoportokat tartalmaznak (szoknya, felső, nadrág stb.), ami nagyban segíti a keresgélést. Ezeket az alcsoportokat is tudjuk tovább szűrni méretre, minőségre, gyártóra stb. De ha mindez nem elég konkrét szóra is kereshetünk, :)
– Pontrendszerrel függővé tesznek, ugyanis minden 1000 Ft után 40 pontot kapunk, amit pontonként 1 Ft értékben levásárolhatunk.
– Árak nekem, aki a kilós Hádához vagyok szokva kicsit magasak, de ha belegondolok, hogy ezért valaki kiválogatja berendszerezi a rucikat, akkor visszavonom, hogy drága! Sőt! Alkalmi ruhát találtam kb. 3990 Ft-ért, ami szinte nevetséges, főleg, hogy egy egyedi, csodaszép darabról volt szó.
– És ha már árak: van akciós kínálat, ahol viszont tényleg mesés árakért vannak esetleg nem annyira szezonális ruhadarabok. Én most onnan vettem jó pár rövid ujjú felsőt, amit egy garbóval, vagy pulcsival simán tudok az irodába hordani!

Olvasgassátok, böngésszétek az oldalt! És ha vesztek innen valamit mutassátok meg? OK? :D Olyan kíváncsi vagyok, ki mit vesz innen, vagy egyáltalán min akad meg a szeme!
Cserébe megmutatom, most mik vannak az én kedvenceimben! OK?


15 megjegyzés:

  1. mekkora jósááááááááááág! azonnal regisztráltam és bizti venni is fogok majd valamikor valamit, mert nagyon tetszik, h méretre lehet szűkíteni (meg minden másra), baromi jó ötlet. köszi az informálást Anna! :)

    VálaszTörlés
  2. Már 3x rendeltem tőlük! Függőséget okoz! Annyira jó rucik vannak, a bolti árakhoz képest jóval olcsóbban! Mondjuk nadrágot még nem mertem rendelni, mert ahhoz szerintem kicsit kevés a kiírt méret, de szoknyát és felsőt ennyi alapján is lehet venni. Az egyetlen pici hátrány, hogy képen látott színek csalókák lehetnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú a naci! Igazad van...az azért necces...de mondjuk leggingset mernék venni! :D
      És te miket vettél eddig?

      Törlés
    2. Zöld blézert, téli kötött ruhát, türkiz és szürke kardigánt, türkiz csíkos felsőt, mályva pulcsit, lila pulcsit és egy szürke kis kabátot. :) Most próbálok leszokni... :P

      Törlés
  3. Igen, ha belegondol az ember, jó sok munka mire minden ruhadarab felkerül a netre. Köszi az oldalt, nagyon jó.

    VálaszTörlés
  4. Juppiii! Örülök, hogy bejött :-)
    Puszi: Az unokatesó

    VálaszTörlés
  5. Az akciósok között nagyon meg kell nézni,de lehet találni kincseket.
    Ha Magyarországon élnék ezeket biztos haza vinném szoval rendelném
    http://ruhaozon.hu/termekek/et-vous-narancssarga-felso.47602/
    és ezt http://ruhaozon.hu/termekek/mintas-muszlin-felso.46029/
    Erre pedig gyöngyöket varrnék http://ruhaozon.hu/termekek/morgan-felso.47580/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha csak ez tart vissza én megrendelem neked (sajátommal...akkor talán az ingyenes házhoz szállítást is megütjük), és utána postázom! Hm?

      Törlés
    2. Az jó lenne csak nem lesz túl drága a postaköltség Romániába?

      Törlés
    3. Nézz utána a Magyar Posta oldalán az áraknak!

      Törlés
    4. A levél postai küldemény olcsó, de a Csomag és gyorsszolgálati küldeményeknél az ár a 0,25kg-os csomagnál szinte 7000 ft. Azért köszönöm a jó indulatodat.

      Törlés
    5. Levélként kell küldeni pufi borítékban, ne a csomag árat nézd :)

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés